Thunder

_MG_5739
_MG_5735
Näiden ukkospäivien keskelle on mahtunut yhtä ja toista. Suurimmaks osaks sängyssä makoilua ja kännykällä leikkimistä. Niinä hetkinä kun aurinko on näyttäytynyt, niin oon käyny shoppailemassa ja leikannu mm. hiukseni. Ne jotka seuraa mua instassa on jo nähny muutoksen, mut tässä on vielä kuvaa teillekin. 
Näyttökuva 2014-8-8 kello 14.58.14
Pituutta lähti siis about saman verran ku jäi jäljellekin. Lisäks värjättiin mun latvat liilaks, mut nyt ne on jo haalistunu aika punaseks. Ehkä joskus uskallan ottaa värinpoiston noihin latvoihin, niin pysyis toi liila kauemmin. 
_MG_5715
Leivoin yks päivä masennukseen myös juustokakun, kun vihdoin semmosen opin tekemään.. En tajua kuinka oon aina epäonnistunu tossa, koska toihan on helppoo ku mikä! Kärsivällisyydellä voi tosin olla osaa asiassa.. 
Tässäpä teille vielä eilisen esitys. Toivottavasti ei nyt tarvis hetkeen kuulla Video Gamea, koska alkaa tulla korvista pihalle :'D Kokonaisuudessaan oon ihan tyytyväinen meidän esitykseen, koska tuli meille vähän puskista toi esiintyminen, ja ei oltu harjoteltu tanssia niinku sitten sen Helsinigin semifinaalin. Että eilen käytiin ennen esitystä se pari kertaa koko porukalla läpi ja ihan hyvin se oli näköjään kaikilla muistissa.
Sori vähän sekavasta postauksesta. En oikeestaan oo tehny mitään suurta ja merkittävää, niin mielummin sitten näin yhdessä postauksessa tämmösiä juttuja. Anygays taas näyttäis siltä et ukkosta on luvassa, joten paras sammuttaa kone ennen kuin on liian myöhäistä. Adios!

4 kommenttia :

 1. Oi, noi kaks ekaa kuvaa on tosi nättejä.
  Ja sun uudet hiukset näyttää kivoilta. ^^'

  F-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah kiitos^^

   Nää on kyl kivat on ku on paljon kevyemmät c:

   Poista
 2. Tykkäsin coverista! Good job :>>

  VastaaPoista

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm