Marc by Marc Jacobs

_MG_5769
_MG_5774
_MG_5800
_MG_5789
_MG_5763
Jee mun lasit tuli!
Okei ne tuli jo tiistaina, mutta koska olen ollut hieman kiireinen tässä viime aikoina, kiitos muutto- ja koulustressin, niin pääsin näistä uutukaisista vasta nyt ilmottelemaan. Ite en pysty näitä perus H&M:än tyylilaseja käyttämään, koska no, ne lasit on muovia ja aiheuttaa näin mulle järkyttävän pääkivun. En sit tiiä, et miks pystyn kyl aurinkolaseja käyttämään ihan normaalisti. Mut anygays Instrussa on nyt jonkulaisia aleita menossa, niin suunnistin sinne ja löysin kivat kehykset. Pyysin sit et vahvuuksien sijaan noihin laitettaisiin vaan normaalit lasit, koska mun silmävammoihin ei kuulemma lasit auta, joten ihan turha niitä on sitte hankkiakaan.
Näin ku siirryn lukiosta toiseen kouluun, niin on kiva näyttää vähän nörtiltä näin aluks. Kattoo sitte, että kauanko noi päässä pysyy :'D
Mut joo semmosta. Nyt pitää kiitää jo pakkaamaan tavaroita kasaan, sillä meikän muutto olis sunnuntaina! Ei vielä mitään hajua, että koska seuraava postaus tulee olemaan, koska koneen jätän toistaiseks kotia. Eiköhän kaikki kuitenkin selviä parin ensimmäisen viikon aikana. Jännitetään sitten yhdessä tulevaa..

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm