Kuukausikatsaus - Elokuu

Jahas, taas olis aika kuukausikatsauksen. Elokuussa oli vähän vähemmän comebackejä mut eikös laatu korvaa määrän ;-) Tässä olis mun tän kuun suosikit!

1.8. SMEntin uusi tyttöryhmä debytoi! Mua käy kauheesti näitä sääliks siitä paskasta mitä ne sai niskaansa. Ensin ongelmia nimen kanssa, sitten taisteluja MV:n sisällöstä ja jopa bändin logosta. Onneks tytöt kuitenkin sai debyyttinsa aikaseks ja nyt on pölyki tainnu laskeutuu. Anygays ite rakastan tätä biisiä! Tosi harvassa on nää tyttöryhmät joista tykkään ja ai että tää oli hyvä.

18.8. Karan jäsenvaihdosten jälkeen ryhmä palasi jälleen musiikin pariin. En oo pahemmin tykänny entisistä Karan biiseistä, mutta Mamma Mia on tosi ihana ja menevä biisi. Tykkäsin!

18.8. Huhuuhuuu what is air..? Taemin. SHINee on mun ensimmäinen kpop bändi, jota oon kuunnellu, joten niillä on aina erityinen paikka mun sydämessä. Se ei toki ole syy miksi tää biisi iski ja lujaa. Tossa vaan kaikki on niin täydellistä.

20.8. BTS teki (jälleen) comebackin. En aluks tykänny tästä biisistä ja lopetin sen kuuntelemisen kesken. Jotenki kuitenki kasvoin tähän biisiin ja on se ihan kiva nykyään. Ei kyllä paras BTS:ältä mutta menkööt :'D Aika pelottavaa oli muuten kun Taemin ja BTS julkaisi kumpikin teaserinsa samaan aikaan ja mikäs oli kummankin promotoitavan kappaleen nimi? Danger..

21.8. JJCC teki ensimmäisen comebackinsä. 'One Way' iski paljon enemmän kun debyytti biisi 'At First'. Tääki on vaan tosi ihana. Nää teki yhteistyötä K-Tigersien kanssa, jonka takia niin MVssä kuin liveissäki nähdään kivasti kaikkia pomppuja ._.

22.8. AlphaBAT teki comebackin vähän erilaisella konseptilla kuin viimeks. 'Oh My Gosh' on kivan hento ja rauhallinen biisi. Vaikka olikin erilainen niin tää on tosi kiva ja tykkään kuunnella tätä esim bussimatkoilla :'D

27.8. HIGH4 teki virallisen debyyttinsa. Bändihän teki IU:n kanssa yhteisen kappaleen tän vuoden alussa, mutta nyt julkaisivat sitten varsinaisen debyytin ja albumin. 'Headache' on ihan toisenlainen mitä oletin sen olevan. Luulin, että HIGH4 olis tämmönen balladiryhmä, mutta onneks olin väärässä. Tää biisi on yks mun tän kuukauden suosikeista. 

28.8. SUPER JUNIOR ON TÄÄLLÄ TAAS. Kahden vuoden pitkä odotus on nyt tullut päätökseen ja täällä herrat ovat. Miinusta vaan siitä, että mun bias, Yesung, on armeijassa, eikä siks osallistunut comebackiin T_T Mut kiva nähdä Heechulia ja Leeteukia. Oon aika ylpee SM:istä koska jopa kolmelta bändiltä tuli uutta musiikkia elokuussa. Nyt odottaa sitte varmaan puole vuoden hiljaisuus :'D Anyways Suju hwaiting!

2 kommenttia :

 1. Nyt vasta sain aikaseks katottua Red Velvetin ja Taeminin kappaleet... lazy and busy much XD

  Mun lempparit näistä on KARA ja BTS ~~ :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et vissiin oo sm biasoitunu? XD haha meil menee vähän ristiin nää suosikit :'D

   Poista

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm