Kuukausikatsaus - Heinäkuu

Yli puolenvälin ollaan jo menty. Tähän mennessä oon ollu tosi tyytyväinen kuluneen vuoden comebackeihin. Mutta eiköhän mukaan mahdu vielä nämä ja monet muut tulevat uutukaiset? Mulle kyllä passaa! Muistutan edelleen, että lista sisältää mun mielestä mainitsemisen arvoisia biisejä. Eli jos joku oma suosikkisi jäi mainitsematta, niin siitä voi ilmoittaa kommenttiboxiin.

4.7. Täysin uusi ryhmä LU:KUS debytoi ihan järkyttävän koukuttavalla biisillä. Nykyään aika monet biisit vaatii muutaman kuuntelukerran ennen kuin niistä alkaa tykkäämään, mutta tää kyllä iski!

7.7. 100% julkaisi comeback biisinsä nimeltään U Beauty. Tää oli vähän erilaista 100%:tia mihin oon tottunu. Ei oo kyllä ihan lempibiisi kyseiseltä bändiltä, mut kyllähän tota nyt kuuntelee. 

8.7. C-Clown sen sijaan julkaisi ihan täydellisen MV:n. Tää on edottomasti yks kuukauden suosikeista! Let's Love on sekoitus kaikkea mistä tykkään. Jos et oo kuullu tätä vielä, niin suosittelen tosi lämpimästi tekemään sen.

9.7. Nu'estin odotettu comeback sitten pamautettiin youtuben etusivulle. Onko tää ees hyvä vai häh? No on! MV on vähän pimee.. ainakin ku JR syö sen kalan.. Mut biisi on tosi kiva! Ei ehkä ihan Nu'estin tyylinen, mut tykkäsin.

9.7. Uus poikaryhmä B.I.G (Boys In Groove) debytoi Hello-nimisellä biisillä. Moni kakku päältä kaunis. Biisi oli ihan ok ja kyllä sitä kuuntelen, mut ne sanat tho. No mikäs siinä, kyllä sitä saa ruuasta ja tämmösestä laulaa jos niin tahtoo :'D

9.7. Myös Legend debytoi. Tää biisi vaati multa hetken ja itseasiassa vasta kuluneella viikolla pääsin sisälle biisiin ja nyt popitan tätä pretty much all the time. Ihana ballaadi-tyylinen biisi muuttuu niin ihanaks, että ratkean.

12.7. Super Junior-M:än sooloilija Henry teki comebackin 'Fantastic'-biisillään. Toi tanssi on mun mieleen jotenkin outo, mut biisi jälleen kerran aivan loistava. Tosin en tiiä oonko ainut, mut aina ku Henry puhuu koreaa, niin se kuulostaa kiinalta varsinki kertosäkeessä. Ehkä se on vaan se sen aksentti..

14.7. B1A4 tuli takaisin biisillään 'Solo Day'. Rakastan Jinyoungin ääntä tässä. MV:stäkin oltiin tehty aika hauska ja parissa kohtaa nauroin aika makeesti :'D

21.7. Infinite julkaisi Season 2:stä repackage albumin ja sen mukana uuden MV:n 'Back'. Meinasin räjähtää ku luulin, et biisi olis tyylillä ballaadi, mut onneks se ihana Infinite tuli kuitenkin sieltä jossakin välissä T_T MV oli ihan kauhee. Ei tollasta saa tehä. Oon muuten ihan varma, et toi mv tulee jatkumaan, koska ei sitä voi jättää tohon. Mitä tolle tytölle kävi?

22.7. Oliko viime vuoden debytoija Delight:in Hate You MV julkaistiin. Delight on yks harvoista tyttöbändeistä joista tykkään ja tää yllätti mut positiivisesti. Mega Yak on edelleen lemppari, mut kiva tääkin.

24.7. Block B. Oikeesti tarviiko tää jotain muuta sanottavaa? Tää on täy-del-li-nen!

25.7. My babieeeeeees. Boys Republic ei kyllä jättäny kylmäks tälläkään kertaa. Näiden tyyli on vaan jotain niin ihanaa.

29.7 LC9 teki kaaaaauan odotetun comebackin. Joukkueen koko vähän kärsi tässä samalla kun entisestä 6 jäsenestä kaksi lähti, toinen armeijaan ja toinen opiskelemaan. Odotin vähän enemmän biisiltä, mut kaikki kuulostaa ihanalta tossakin T_T

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm