Kuukauden suosikit - Huhtikuu


Kuukauden suosikkeja olis taas tarjolla. Tällä kertaa viel ihan ajoissa. Toi Cross Genen uutuus kipale toimikoot nyt tässä avaamassa tämä postaus, kun se ei tosta enää suostunu liikkumaan, ja en jaksanu alkaa tappelemaan. Suosittelen kuuntelemaan, ihan mahtava biisi^^

_MG_7635
Ensimmäisenä herkkuja tarjolla. Nää karkit on lidlistä ja maistuu ihan niiltä laivakarkeilta (ehkä siks, et ne on samalta valimistajalta) ah, niin hyviä! Pitää vaan yrittää olla syömättä koko aikaa, varsinkaan tän hampaan leikkauksen jälkeen. Punaherkukkaa ja lakuu. Mikä oiva yhdistelmä!
Näyttökuva 2015-4-30 kello 12.15.40
Tässä kuukauden aikana, kun en oo kouluun päässy, niin salilla on tullu vietettyä aikaa ihan mukavasti. Voisin valehtelematta viedä tonne peiton ja tyynyn, sekä jääkaapin. Kauppakin löytyy 50 metrin päästä, niin ruokaa on aina saatavilla. Best place on earth.
_MG_7640
Huulirasvaa. Ostin tän vaan, koska oon ollu obsessed muumien kanssa niin kauan kuin jaksan muistaa, joten shampoot ja muut ihonhoitotuotteet kun löytyy, niin pitihän mun nyt huulirasvakin saada :'D No ei, on toi ihan hyvääkin ja siinä on myös aurinkosuoja!
_MG_7653
_MG_7652
_MG_7650
Ja sitten viimeisimpänä, tämä siskolta saatu/pöllitty takki, jonka se joskus on rehannut Saksan Newyorkerista luultavasti mukanaan tänne. Toi on aivan ihana takki näin keväästä, kun on vielä vähän viileetä, mut sit kuitenki. Se on ihanan iso, että sinne mahtuu neule ja muuta alle. Haluun lisää tämmösiä!! Saa vinkata xD

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm