Red Velvet - Ice Cream Cake MV cover

Heipähei taas! Muokkailin tossa muutama päivä sitten tätä blogin ulkoasua, mitäs tykkäätte? Tuun noihin välilehtiin päivittämään vähän lisää tietoja kunhan tästä kerkeän. Tässä alla on kuitenkin syy miksi oon ollu erittäin kiireinen muutamat viikot. Toivottavasti nyt uurastus palkitaan ja tää video otetaan hyvin vastaan. 

Kun Ice Cream Cake julkastiin, niin ajateltiin, että olis kiva tehä siitä coveri. No ajatukset lähti sitten ja päädyttiin kokeilemaan rajojamme taas kerran: päätettiin kuvata cover MV pienellä suomalaisella potkulla tietenkin. Tässä teille kuitenkin video. Toivottavasti pidätte :)


6 kommenttia :

 1. Hyvin toteutettu cover-video :) Ja uus ulkoasu myös näyttää hyvältä !
  Pitäis itekin päivittää ulkoasua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)

   Haha joo! Mun blogi kun ei enää käsittele vaan kpoppia, niin siksi :D Sun ulkoasu on kyl kiva^^

   Poista
  2. Joo onhan se kiva, mutta jotenkin alkaa kyllästyttää, kun kohta vuosi jo kateltu samaa ulkoasua... :D Vaihtelu virkistää vai miten se oli. Ja toi mun ulkoasu on kyl jotenki sekavan olonenkin...

   Poista
  3. Hahaha tiiän tunteen xD Itehän ei tuu ees tätä kyllä pahemmin katseltua ja ainaku tänne ite blogin puolelle eksyy nii on sillee "herran jumala tältäkö täälllä näyttikin" :D

   Poista
 2. Ai että rakastan teidän videoita!! sä teet hyvää työtä editoinnissa^^
  + nauran itelleni kun en oo vieläkään tottunu tohon uuteen nimeen, sain viestin et 'Käy kattoon Halcyonin uus video' ja kesti hetki tajuta että mistä puhutaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww kiitos ;__;

   Hahah joo ittekkin kutsun meitä viel Laviks XD sit oon sillee.. eiku.. Et ei hätää xD

   Poista

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm