Seventeen fanproject

Hiiskuin jokunen postaus taaksepäin siitä kun mentiin käymään Tampereella yhen projektin merkeissä.  Projekti nyt julkistettiin jokunen aika sitten ja eiköhän ole aika jakaa se täälläkin! Nimittäin 13 fania ympäri Suomea kokoontui yksi viikonloppu yhdessä treenaamaan ja tanssimaan videolle Adore U biisiä. Tää on täysin siis faniprojekti ja sen takia ei ole täydellinen, mutta ajatus merkitsee. Haluaisitteko te pitää joskus tämmöisiä projekteja lisää jostain muista biiseistä? Tanssi taidoilla ei näissä oo niin merkitystä. Osa teki myös laulucoverin, joten sellainenkin mahdollista. Saa ehdottaa :)
//I wrote couple posts back about one project me and my friend took part of and now is time to reveal that project lol! 13 Seventeen fans around Finland took part of this video. It's a fanproject and we only had one day time to learn the choreo so we know it's not perfect. But the thought counts right? :-)

Tässäpä sitten vielä mun ja Viisan duo cover erikseen. Haluttiin tehä siitä vähän ei-niin-vakava, joten kannattaa kattoo ihan loppuun asti. :'D
//Also here's me and Viisa's duo cover of the song. WE wanted to do one not so serious one so make sure you watch it all the way til the end! :'D


7 kommenttia :

 1. OMG PAKKO KATTOO TOI TEIÄN HETI KU KERKEE *u*
  tota ylempää en oo kehannu kattoo kun kerran (sen siitä saa ku tuijottaa omaa pärstäänsä xD)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ....? Kuka oot noista XD Mitäääääh :DD

   Poista
  2. Sanoisin että se on salaisuus, mutta tää on kuulemma mun puolelta häpeällistä toimintaa (Moi FuukAron~ tiedän et stalkkaat^^)..
   Oon noista yks sellanen fun sized joka pääsi todistamaan sun ajotyyliä useempaankin otteeseen :D

   Poista
  3. HAHAHA, ei varmaan kyllä hirveesti yllättäny xDD

   Poista

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm