Kuukauden suosikit - Heinäkuu

Vain pari viikkoa myöhässä.. Pahoittelut myöhästyksestä. Huono olo vaan jatkui ja sit kus e viimein loppu niin halusin tulla jakamaan ton huulirasvapostauksen ennen tätä. Tässä nyt kuitenkin ovat vähäiset kuukauden suosikit heinäkuulta. Mikä oli teidän ehdoton lemppari heinäkuussa? Tai nyt alkukuusta?

// Sorry for late favorites post. I was sick for couple weeks and I wanted to post that lip balm testing post before this one so yeah. Anyways here's my favorites on July! What were your favorites on July or on the beginning of August?
DSC_0002
Uusi reppu, jonka ostin ruotsin matkalta Tukholman Stadiumista. Ihan sairaan iso maijapoppaslaukku ja tonne mahtuu tavaraa. Se saa mut näyttämään myös ihan 1. luokkalaiselta kun silloin lasten laukut on niin isoja :'D

//New backbag from Stadium. I bought, and included this one in my post, from Sweden.
DSC_0005
Tääkin on Ruotsista ja tarkalleen ottaen Victoria Secretiltä.  Tää tuoksuu just siltä kun olis tullu just suihkusta! Tätä kannan yleensä treeneissä ja suihkauttelen sit treenien jälkeen, ennenku pääsen kotiin suihkuun. Tosi kevyt ja hento tuoksu.

//This one is also from Sweden. I bought this from VS and I like it cause it smells just like fresh-"just came out of shower" -smell. It's nice to spray this on after trainings, before I get home and get to use shower.
DSC_0010
Tilasin nämä kaksi jokin aika sitten Etude Houselta. Nää on siis lip tinttejä, eli ei varsinaisesti huulipunia/kiiltoja vaan ne sävyttää huulia ja sen takia kestää kauemmin. Näitä sais tuoda Suomenkin markkinoille!

//Two lip tints from Etude House
DSC_0012
Viimeisimpänä tää vihdoin käsiin saamani Seventeenin debyytti albumi allekirjoituksilla. Seventeen on ehdottomasti mun tän vuoden suosikki bändi ja oon senkin varmaan miljoona kertaa maininnut, mut ehkä ymmärrätte kuinka tärkee tää levy on mulle XD Ahhh.

//K-pop group Seventeen's debut album signed. I looove these guys and omg I sound like a teenage fangirl.. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm