☆Review - Beuer FC45 Facial Cleansing Brush☆

Tänään ollaan taas reviewn parissa! Tällä kertaa tosin jotain niin jännittävää elektroniikkaa. Viime postauksessa mainitsin ostaneeni uuden kasvoharjan ja tässä nyt olis sitä postausta sitten. Ostin Beuerin FC45 kasvoharjan siis laivalta tullessani ja maksoin siitä 23€, joka on mielestäni ihan naurettavan halpa hinta kasvoharjasta. Oottekos valmiita postaukseen? 
DSC_0010
Pidemmittä puheitta, tervetuloa vessaani ja eiköhän aloiteta. Tässä on naamani tältä päivältä. Meikit olleet naamassa aamu kahdeksasta asti eli about 12 tuntia. Ihoa jo vähän kiristää ja väsyttääkin tässä vaiheessa päivää ja on ihanaa päästä ottamaan meikit pois.
DSC_0013
Tässä sitten minä taas. Tosin nyt ilman meikkiä. Käytän edelleen meikin puhdistukseen haaleaa vettä ja Aqualan L:ää. Itse kasvojen puhdistukseen käytän muistaakseni kasvojen puhdistusrutiini-postauksessani kertoneen, että käytän Lumenen herkän ihon puhdistusainetta, ja edelleen se sama puuteli käytössä.
DSC_0039
Sitten kun on saatu meikit puhdistettua, niin on aika kaivaa tämä kätevä vehje esiin ja do the movie magic. Tässä jotain kivaa nippelitietoa mitä harjan nettisivuilla sanotaan:

  • Water-resistant IPX-7 - for use in the shower
  • Illuminated ON/OFF switch with indicator lamp
  • Battery operated
  • Battery level indicator for low batteries


Ja itse harja näyttää tältä:
DSC_0017
Mielestäni harjaa on tosi mukava käyttää verrattuna esimerkiksi bodyshopin kasvoharjoihin, joita pitää siis itse pyörittää ja hangata. Tässä Beuerin versiossa ainakin harjakset on todella pehmeät ja laitetta helppo käyttää. Laitteessa on kaksi toimintoa: nopea ja hidas. Itse käytän hidasta toimintoa päivittäin, koska en halua rasittaa puhdistuksella ihoa liikaa.
DSC_0019
Itse laite toimii pattereilla, tosin en tiedä vielä, että kuinka paljon pattereita tuo syö (mukana tuli myös omat patterit ++). Laitteessa on myös aikakatkaisu! Se pyörittää noin 2 minuuttia aina kerrallaan, joka on minusta suuri plussa. Hyvää on myös laitteen vedenkestävyys. Se on tosi kätevä napata suihkuun mukaan ja puhdistaa iho siellä.
DSC_0030
Itse käytän yleensä 1-2 pyörityskertaa, eli laite katkaisee itse itsensä 1-2 kertaa. Eron normaalin pesun ja tämän välillä huomaa välittömästi. Ihon on ihan älyttömän pehmeä heti kun huuhtelen kasvoni. Kaikki pienetkin epäpuhtaudet on poissa ja esimerkiksi omat arvet naamassa pienenee ja katoaa huomattavasti nopeampaa kuin mitä käsin pestynä. Iho on myös tosi tasainen ja varsinkin rasvaa laittaessa se vain liukuu nätisti paikalle :-D

Jotta postaus ei menisi aivan ylistämiseen, niin katsotaan sitten niitä huonoja puolia. Laitteen mukana ei tullut minkäänlaista suojapussia tai -koteloa, jolla harjaa saisi esimerkiksi kuljetettua paikasta toiseen ilman, että sen harjakset likaantuu. Myöskin koen sen hieman epähygieeniseksi, että sen säilöö jossain kaapissa ihan avoimena, eikä siinä ole mitään suojaa. Kaikki pöly ja lika pääsee ihan avoimesti harjaksiin ja sen kautta ihooni. Siksi ennen oman naaman puhdistusta täytyy puhdistaa itse harja, jonka teen vain juoksevan veden alla. 
DSC_0032 copy
Lopullinen rating: ☆☆☆☆

// I bought this Beuer FC45 facial cleanging brush and wanted to do a review of it. It's used with batteries and the product actually came with batteries! How awesome is that. It promises 4 times smoother skin than washed with hands and I totally agree with that. My skin has never been this smooth after using this daily as part of my skin care routine. Only downside I could think of is that there's no cover or protection what comes to keeping this machine in storage while not using it.  Im afraid bacteria and dust will get into the bristles and thay way infect my skin. But overall a really nice product and I would give this one four stars. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm