Food party

image1
_MG_7680
_MG_7672
_MG_7678
_MG_7670
Hohhoi! Eilen kokkailtiin kuulkaas ihan urakalla korea- ja japanilaista ruokaa koko tanssiporukalle. Löytyi sushia ja kimbapia, ddeokbokkia ja lettucewrappejä. Oon vieläkin ihan täynnä kun vaan ajattelinki asiaa, koska herran jumala tota ruokaa oli paljon! Jännitti kyl aluks vähän, et mitä noista tulee, varsinkin ddeokbokkista, koska kukaan ei ollu niitä aikasemmin tehny. Tulista se ainakin oli (ainakin mun mielestä) ja kaikki saatiin syötyä, joten ei  menny vissiin pahasti vikaan.. Pakko kyllä myöntää, et tänään on ihan kiva syödä vaan makaronilaatikkoa ja antaa suun parantua tosta määrästä red pepper pastea.
Illalla avattiin viel pari pulloo sakee ja maisteltiin niitä vähän, tai siis sitä alkoholia, ei pulloja ja katottiin pienellä porukalla Disneyleffoja. Tai oikeestaan yks. Aarreplanteetta. Leffan jälkeen oli pakko päästä nukkumaan, koska kaiken ton kokkailun jälkeen oli aika kuollut olo.
Huomenna alkaa muuten taas arki ja kouluun pitäis palata. Toivottavasti ne valintakoekutsut tulis pian. En kestä tätä jännitystä.

//We had a food party with my dance crew yesterday. We made Korean and Japanese dishes and I'm still feeling so full after eating 3 hours straight. Our ddeokbokki was so hot (at least for me) so it's nice to eat "traditional" Finnish food today and let my mouth heal.. After the party we adults drank some sake and watched Disney movie called Treasure Planet. Overall it was a successful day :)

2 kommenttia :

  1. AAAAAAAAAAAA kuola valuu XD Pitääpä koittaa itekin pitää kavereiden kanssa sushi-ilta joskus XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis toi oli ihan sairaan hyvääääääääÄÄÄÄÄHH XD Suosittelen todellakin kokeilemaan :D Mitä enemmän porukkaa sen hauskempaa xD

      Poista

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm