Maybelline All in One Cake Powder

_MG_7911
Kattelin tossa kuukausi takaperin meikkividoeita youtubesta ja yks tuote mikä kiinnitti mun huomion oli tää Maybellinen ClearSmoot All in One Shinee Free Cake Powder. Tajusin ostettuani, et ostin vaan refillin, mut sainpahan ainakin pienen ja kätevän paketin, sillä se oikee paketti olis puolet isompi xD.
_MG_7909
Anyways tää tuote lupaa ainakin suojata ihoa auringolta, joka on mulle tosi tärkee asia, koska noiten aknelääkkeiden takia pitäis vältellä aurinkoa. Se lisäksi lupaa tasoittaa ihoa sekä väriltään, että muuten vaan ja se myöskin peittää finnejä yms. Tää tuote on siis meikkivoidetta puuterin muodossa. Oon vastaavia tuoteita nähnyt myös Suomessa, mut jostain syystä just tätä ei Suomen Maybelline myy. Tilasin siis omani Ebaystä.

Oikeestaan syy miks tän tilasin oli, et tää on oil free ja tän pitäis olla "veden kestävä" tai siis, että se ei valu/lähe pois iholta päivän mittaan. Lisäksi multa kiellettiin öljyiset tuotteet, joten yay tässäpä sellainen. Toi purkkiki on niin hellunen ja pieni, että en kestä. Siinä  tuli mukana semmonen perus meikkisieni, jolla tota voi latoo naamaan. Tässä ennen kuva:
_MG_7913 copy
Ja tässä jälkeen:
_MG_7917
Kyllähän se siis aika nätisti tota ihoo tasoitti. Mulla on tossa päällä vaan ripsaria ja tota meikkivoidetta. Paremman siitä saa kuulemma, jos pohjustaa ihon esimerkiksi primerilla tai cc-voiteella. Tykkään tosta, että se poistaa ihohuokosia näkyvistä ja tekee naamasta kuin vauvanpepun.. eiku. Harmi kun tätä ei saa (ainakaan vielä) Suomesta. Pitää kattoo vähän pidemmällä käyttövälillä, että onko tää niin hyvä ja, että saanko vaan lisää näppyjä tästä, mutta ainaki toistaiseks oon ollu tyytyväinen

//I bought Maybelline's ClearSmoot All in One Shinee Free Cake Powder about a month ago after watching some reviews of it. I like it especially cause it's oil free 'cause I have very sensitive skin and I cant use oily products cause they break me out. I like this product a lot cause it smoothens out my skin and makes my pores so tiny you cant really see them. It also color corrects my skin very naturally.
If I wanted a better finish I could prime my face with primer or CC-cream and therefore get even smoother look. Overall I really like this foundation/poweder combination thingy and if it doesnt break my out i think i will repurchase this one. It's really easy to apply on with a make up sponge you get with it.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm