Kuukausikatsaus - Huhtikuu

Koreassa sattuneen lauttaonnettomuuden takia tämän kuun comebackit jäi 16. päivän jälkeen julkaisematta. Vieläkään ei ole tarkkaa tietoa, koska artistit alkavat taas normaaliin elämään. Ymmärrettävää toki on, että Korea on kauhun ja surun vallassa kun luultavasti ~300 ihmisitä, joista suurin osa oppilaita, menetti henkensä tuossa onnettomuudessa. Jotkin tv-yhtiöt alkavat lähettää variety-ohjelmia taas ensi viikolla, joten eiköhän tässä päästä taas kohta comebackien makuun. Parempi ottaa hitaaski kuin kiirehtiä^^

Muistakaahan vielä, että nää on comebackejä, jotka mun mielestä oli mainittavia! Älä siis pahoita mieltäsi, jos jotain ei ollut listalla, vaan kerro toki kommenteissa, jos jokin olisi miestäsi kuulunut listalle.

2.4. SPEED julkaisi Repackage albumiltaan uuden MV:n. Kappale ja musiikkivideo kantavat nimeä 'Look At Me Now' ja pakko sanoo, et mäki speed tykkään teistä, kun ette yhtään varottele näistä vaan pamautatte vaan MV:n youtubeen.. Anyways tosi hyvä biisi ja kuten sanottu SPEED ei koskaan petä. 

6.4. YG vihdoin antoi Akdong Musicianin debytoida! Seurailin näitä hetken K-pop Starissa ja olin kyl aika pettynyt kun valitsivat YG:n yhtiökseen. Onneks YG ei kuitenkaan muuttanu tän duon tyyliä ygmäiseks, vaan ne saa edelleen tehdä tämmöstä vähän hennompaa musaa!

14.4. Block B julkaisi single albumin kappalleella 'Jackpot'. Tässä pari päivää taaksepäin selvisi kuitenkin, että levy jää limited editioniksi ja kyseinen bändi ei edes ala promoimaan kappaletta, vaan keskittyvät sitten seuraavaan albumiin. 

28.4. Chad Future - tämä amerikkalainen wannabekpoppari - ja VIXX:in räppäri Ravi tekivät yhdessä kappaleen ja en kyllä edelleenkään tiedä mitä tästä pitäis olla mieltä. Okei Ravin takiahan mä ton katoin, mutta nyt kun sitä on kuunnellu muutamaan kertaan, niin ihan hyvältä toi alkaa kuulostaa :'D Chad tuo mun mieleen LMFAO:n jotenki.. toi kuulostaa hämärästi huutamiselta. En tiedä oonko ainut, mut nyt oikeesti huomasin eron kpopin ja apopin välillä. Vaikka kuinka yrittää laulaa kpoppia, niin se ei kyllä kuulosta siltä ellei siinä oo se korealainen laulamassa ._. Toi Ravin osuus kuulostaa huomattavasti paremmalta kuin ykskään Chadin osuus. Tää biisi tais olla muuten ensimmäisiä kappaleita, joita julkastiin tän Ferryn onnettomuuden jälkeen. 


Oho! Olipas niitä vähän!! Varmaan unohdin jotakin tai sitten oikeesti oli vähän hiljanen kuukausi :'D Odotan tosi paljon EXO:n, Infiniten ja Beastin comebackiä. Toivon, että ne julkastaan toukokuussa, eikä siirretä niitä sinne heinäkuulle, niin kuin monelle comebackille ollaan huhuttu tekevän .__.

4 kommenttia :

 1. Itekin odotan NU'ESTin comebackia (ultimate bias group, ja viime comebackistä jo 8kk, eh..), ja tosiaan toivon, että tulee pian. >___<' Mutta joo, tykkäilen itekin noista parista kappaleesta (Look at me now & Jackpot) kuukausikatsauksessasi. ^^'

  F-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko Nu'estin huhuttu tekevän coemback? O_O

   Poista
  2. Joo, pitäis tulla tänä keväänä/alku kesästä... Jossain vaiheessa kevättä ne miksaili uusia biisejä ja Aronki sano et comeback tulee piakoin, sen enempää en oo kuullu. :DD

   F-

   Poista
  3. Aikaa en oo seuraillu :'D Nu'est kuuluu kyllä kans odotettujen listaan!^^

   Poista

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm