Ihanin päivä varmaan ikinä!

_MG_4965
_MG_4963
No ei taida olla perjantai 13. ihan kaukana.. Siis herran jumala mikä päivä sanon minä. Kello on tällä hetkellä kakskyt vaille kolme ja mä oon jo valmis sitomaan itteni johonkin sohvaan, etten vaan pääse mihinkään enää. Päivä alkoi hienosti kompuroinnilla postilaatikolle. En ees tiedä mitä tein mutta onneks en kaatunu.. Kaikista parasta oli, että postilaatikossa oli vaan mainoksia. Kauhee vaiva mainosten takia :'D 
No sitten lähin tulostelemaan iskäni työpaikalle kuvia hakupapereita varten, ja eiköhän sitten sillä välillä tietenkin ollu tullu parkkisakko. Oikeen päivän piristys. Arvasin siinä postilaatikolla, että tästä tulis kyllä paras päivä ikinä ja toistaiseks se on kyllä osoittautunutki sellaseks. Joten kuten arvata saattaa ei tässä vielä kaikki.
Tulin kotiin lievästi vittuuntuneena niin eiköhän sitten saada tietää, että tanssiharkkoja ei pidetä. Nojoo ei se mitään. Lähin purkamaan päätäni koiran kanssa lenkille. VÄÄRIN. Oli niin lähellä etten lukinnu itteäni pihalle. Yleensä mulla on aina avaimet taskussa, mutta eipä ollu tällä kertaa. Onneks ehin tarkistaa astian ennen kuin ovi napsahti lukkoon. 
Pääsin kotiin elävänä ja mikäs kotona odotti. Netti, joka ei toimi. Wi-fi oli päättäny sanoo sopimuksensa irti sitten sillä aikaa. Onneks asia korjaantui kun laitto modeemin pari kertaa pois päältä. 
Että semmosta mulle tänään! Toivottavasti teillä on ollu edes hitusen parempi päivä. Onneks tänään tapahtu kuitenkin niin paljo huonoja juttuja et rupes jo naurattamaan. Toivottavasti nyt rupeis päivä sujumaan ja viimestään huomenna vois olla taas normaalimpaa. Mutta siihen asti heippa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm