How I store my kpop stuff

Oon oikeesti varmaan tähän aikaan päivästä viettämässä aikaa sukulaisteni kanssa synttäreiden merkeissä, mutta eilen tylsyyttäni päätin ajastaa teille yhen postauksen.

Noniin näin esimmäiseks sain vihdoin aikaseks muokata tota K-pop nettikaupat vertailussa -postausta. Oon sinne päivittänyt mm. kpopmartin osiota, joten kannattaa lukea ainakin se uudestaan täältä.

Sitten toiseksi joku joskus kyseli, että missä ja miten säilytän kpoplevyjäni. Tunnetusti ne on hieman isompia kuin normi levyt, joten ne ei mahu perinteiseen cd-telineeseen. Tän kaa saakin aina soveltaa ja koska levyt ovat niin isoja, joutuu niitä järjestelmään koko ajan uudestaan, että ne näyttäis jotenkin järkevältä jossakin. Oon nähny mitä erikoisempia ratkaisuja tähän ongelmaan mutta itse pidän niitä hyllyllä suunnilleen tälleen
_MG_4863
_MG_4860
En tykkää laittaa niitä kaappiin piiloon, koska sittenhän ei olis edes mitään järkeä ostaa niitä, koska itse ostan albumeja artistien tukemisen lisäksi myös noiden levyjen visuaalisuuden vuoksi. Ne on oikeesti tosi kauniita ja tohon suunnitteluun on nähny vähän enemmän vaivaa verrattuna esim prisman normi levyihin. Yks huono puoli tässä on se, että ne kerää valtavasti pölyä, joten noita saa olla harva se päivä pyyhkimässä, ettet saa joitain allergiaa tosta pölymäärästä :'D En myöskään halua änkeä niitä ihan vieri viereen hyllylle. Tosin tilan puutteen takia noi "tavalliset" levyt tai levyt jotka ei oo niin tärkeitä mulle on tossa vähän syrjässä. 
Varmaan kaikista ihanteellisin järjestelmä olis semmonen avohyllykkö tai lasitettu kaappi, jolloin pölyä ei pääsis kerääntymään niin paljon, mutta ne olis kuitenkin esillä. Asian mun tarpeisiin ajais parhaiten tämä ikean hyllykkö, joka olis kiva hankkia uuteen kotiin, jos joskus pääsen sinne muuttamaan.. 

Toivottavasti toi vastasi kysyjän kysymykseen jotenkin ja auttoi sua ongelmassa :)

Onko teillä jotain muita kysymyksiä ihan mihin aiheeseen liittyen? Vastailen niihin mielelläni. Pakko muuten kiittää teitä vielä tosta ihanan ahkerasta kommentoinnista. Tää homma on jotenkin paljon palkitsevampaa kun saa lukea teidänkin mielipiteitä. Kiitos siis siitä^^ 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm