Täällä Vaasan seutumilla on ollu lähipäivinä reilut 20 astetta pakkasta. Vaikka onkin kylmä, niin ulkona on ihan sairaan kaunista. Kaikki kimaltaa!! Ja tiedättekös kun on tarpeeks kylmä niin ei sitä edes tunne. Mikäli vetää kunnon takin päälle, niin kyllä tuolla selviää hetken jos toisenkin. En kyllä välttis haluais kokea 75 minuutin liikuntatuntia tuolla pakkasessa, vaan kyllä noi 5 minuttin kävelyt autolle ja takas riittää mulle. Otin parit kuvat myös tänne teille. Ja jos jollekin ei auennut, niin toi keskimmäinen kuva on sushia. Noista mun susheista kyllä puuttuu joku salainen ainesosa, ja olis muutenkin kiva täyttää ne jollakin muulla kuin kurkulla tai tonnikalalla. Totuus vaan on, että vihaan avocadoa, raakaa lohta ja rapuja, näitä tavallisia täytteitä :-D Help me~
Ps. Saatan tehdä jotain major muutoksia blogiini viikonlopun aikana, kuten bannerin vaihtoa ja semmotta, että älkää ihmetelkö jos täällä näyttää _hieman_ sekavalta (:
Tosi nättejä kuvia! Ja vihdoin se talvi tuli! <3
VastaaPoistaVähänkö laitoit paljon kurkkua noihin susheihin.. : D Mutta jos et haluu laittaa niitä ''perus täytteitä'' niihin nii kannattaa laittaa kylmäsavustettua lohta, porkkanaa, surimia yms.. Lämminsavustettu lohi sopi kans aika hyvi kun koulussa tehtiin.. En mäkään koskaan ole laittanu raakaa lohta...
Voi kiitos paljon! Ja äläpä! <3
PoistaKkk mun sisko on aina ohjeistamassa "laita vähän lisää" ja lopulta niistä tulee vähän pulleroita :--D
Uuu porkkanaa. Vitsi en ees tajunnu.. Ainiin noita lohiahan saa tollasenakin. Vois koittaa tota lämmintä^^ Kiitos vinkeistä!
Tajusin kans et sinen voi tunkee jotain kanamunaaki..? Tiedä sitte häntä:D
Joo japanilaista omelettia, laita sitä! Netistä taitaa löytyy ohje, se on vähän sellasta makeen tapasta mut se on tosi hyvää susheissa (ainakin se mitä me koulussa tehtiin..) : )
PoistaJoo just sitä! Ainut vaan, et kauhee homma alkaa vässän sitä ku kurkut on niin kätevä vaa pilkkoa tai survoo pari tonnikalaa sinne välii :D Mut pakko tässä jotaki on alkaa keksimään.. :D
PoistaMä teen tänään myös sushia ja teen sen kuinka mä teen sushit.. CX Jaa a saa nähä mitä siitäkin tulee...
PoistaUU laita ihmeessä kuvia sitten :-D
PoistaIte laitan aina kurkkua, hetken ajan keitettyä porkkanaa (silleen että se hieman pehmenee, mutta ei kuitenkaan muussaannu), lohta, surimia (sitä sellasta katkaraputikkuhommelia) ja jotkut kaverit laittaa sieniä. Ite kun en sienistä niinkään välitä...
VastaaPoistaMutta jos "korealaisittain" haluaa tehdä kimbapeja, niin eiks sinne väliin voi laittaa vaikkapa paistettuja porsaansuikaleita kalan sijasta?
Ja siis nimenomaan kylmäsavu/graavilohta :D Ei mitään raakaa kalaa tai paistettua kalaa XD
VastaaPoistaApua.. En jaksa paistella mitään, mutta kai se pitäis alkaa vaan jaksamaan :D Kauheen työlästä toi sushin teko ja sit ne hotkii tyyliin 3 minuutissa:D
Poista