tag:blogger.com,1999:blog-3889237201959802877.post7962961519365419516..comments2023-08-15T13:54:50.549+03:00Comments on it's some kind of joke: Let it snow, let it snow, let it snowerikahttp://www.blogger.com/profile/02980056400315250764noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-3889237201959802877.post-91509361115747987862014-01-18T19:15:38.682+02:002014-01-18T19:15:38.682+02:00Apua.. En jaksa paistella mitään, mutta kai se pit...Apua.. En jaksa paistella mitään, mutta kai se pitäis alkaa vaan jaksamaan :D Kauheen työlästä toi sushin teko ja sit ne hotkii tyyliin 3 minuutissa:Derikahttps://www.blogger.com/profile/02980056400315250764noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3889237201959802877.post-29226143117740014782014-01-18T19:05:03.866+02:002014-01-18T19:05:03.866+02:00Ja siis nimenomaan kylmäsavu/graavilohta :D Ei mit...Ja siis nimenomaan kylmäsavu/graavilohta :D Ei mitään raakaa kalaa tai paistettua kalaa XDjennahoohttps://www.blogger.com/profile/15423209778872767921noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3889237201959802877.post-59834144293626944822014-01-18T19:04:03.973+02:002014-01-18T19:04:03.973+02:00Ite laitan aina kurkkua, hetken ajan keitettyä por...Ite laitan aina kurkkua, hetken ajan keitettyä porkkanaa (silleen että se hieman pehmenee, mutta ei kuitenkaan muussaannu), lohta, surimia (sitä sellasta katkaraputikkuhommelia) ja jotkut kaverit laittaa sieniä. Ite kun en sienistä niinkään välitä... <br /><br />Mutta jos "korealaisittain" haluaa tehdä kimbapeja, niin eiks sinne väliin voi laittaa vaikkapa paistettuja porsaansuikaleita kalan sijasta?jennahoohttps://www.blogger.com/profile/15423209778872767921noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3889237201959802877.post-67755595491244566072014-01-18T18:46:56.469+02:002014-01-18T18:46:56.469+02:00UU laita ihmeessä kuvia sitten :-D UU laita ihmeessä kuvia sitten :-D erikahttps://www.blogger.com/profile/02980056400315250764noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3889237201959802877.post-38457860996576303812014-01-18T16:08:03.206+02:002014-01-18T16:08:03.206+02:00Mä teen tänään myös sushia ja teen sen kuinka mä t...Mä teen tänään myös sushia ja teen sen kuinka mä teen sushit.. CX Jaa a saa nähä mitä siitäkin tulee...Marjohttps://www.blogger.com/profile/05614172985237969118noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3889237201959802877.post-52890473614498191102014-01-18T16:03:34.281+02:002014-01-18T16:03:34.281+02:00Joo just sitä! Ainut vaan, et kauhee homma alkaa v...Joo just sitä! Ainut vaan, et kauhee homma alkaa vässän sitä ku kurkut on niin kätevä vaa pilkkoa tai survoo pari tonnikalaa sinne välii :D Mut pakko tässä jotaki on alkaa keksimään.. :Derikahttps://www.blogger.com/profile/02980056400315250764noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3889237201959802877.post-76286424711030818922014-01-18T15:54:52.261+02:002014-01-18T15:54:52.261+02:00Joo japanilaista omelettia, laita sitä! Netistä ta...Joo japanilaista omelettia, laita sitä! Netistä taitaa löytyy ohje, se on vähän sellasta makeen tapasta mut se on tosi hyvää susheissa (ainakin se mitä me koulussa tehtiin..) : )Marjohttps://www.blogger.com/profile/05614172985237969118noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3889237201959802877.post-82745712469912126922014-01-18T14:07:15.531+02:002014-01-18T14:07:15.531+02:00Voi kiitos paljon! Ja äläpä! <3
Kkk mun sisko ...Voi kiitos paljon! Ja äläpä! <3<br /><br />Kkk mun sisko on aina ohjeistamassa "laita vähän lisää" ja lopulta niistä tulee vähän pulleroita :--D <br />Uuu porkkanaa. Vitsi en ees tajunnu.. Ainiin noita lohiahan saa tollasenakin. Vois koittaa tota lämmintä^^ Kiitos vinkeistä!<br /><br />Tajusin kans et sinen voi tunkee jotain kanamunaaki..? Tiedä sitte häntä:Derikahttps://www.blogger.com/profile/02980056400315250764noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3889237201959802877.post-73682804167444477142014-01-18T13:29:36.163+02:002014-01-18T13:29:36.163+02:00Tosi nättejä kuvia! Ja vihdoin se talvi tuli! <...Tosi nättejä kuvia! Ja vihdoin se talvi tuli! <3<br /><br />Vähänkö laitoit paljon kurkkua noihin susheihin.. : D Mutta jos et haluu laittaa niitä ''perus täytteitä'' niihin nii kannattaa laittaa kylmäsavustettua lohta, porkkanaa, surimia yms.. Lämminsavustettu lohi sopi kans aika hyvi kun koulussa tehtiin.. En mäkään koskaan ole laittanu raakaa lohta... Marjohttps://www.blogger.com/profile/05614172985237969118noreply@blogger.com