I'm still alive

_MG_4366
_MG_4359
_MG_4339
_MG_4361
_MG_4356
Noniin hyvää uutta vuotta 2014 vaan itse kullekin siellä niin. Ensimmäinen virallinen postaus tältä vuodelta vähän venähti kauas, mutta tässä se nyt tulee. Uusivuosihan meni siis mamaa katsoessa. Oon tosi kiitollinen foxille, että ne kerrankin leikkas sen kunnolla! Exoa tai infiniteä ei ollu napsittu pois, EXOn palkintopuhekin oltiin säilytetty samoin infiniten! Paljon onnistuneempi kuin esim. viime vuonna :-) Kiitos siis siitä. Sitten en oikeestaan muuta ookkaan tehny tähän päivään asti. Mulla on selkä ihmeellisen kipee (alaselän venytysohjeita otetaan vastaan), ja viime yönä nukuin neljä tuntia, niin olo on vähän eh.. Mut joo ehkä se tästä kun pääsee suihkun kautta syventymään uusimpaan running maniin :--D Sen ohjelman kanssa ei kyllä alakuloistu kukaan! 

2 kommenttia :

 1. Suosittelen lataamaan blogilates nimisen appin :) Sielt löytyy kaikkia kotona helposti suoritettavia venytyksiä, lihaskuntoliikkeitä, pilatesta ynnä muuta :D Ja reseptejä kanssa. Ite aloitin marraskuussa sen ja on kunto parantunut huomattavasti ja oon paljon pirteempi ja lihaksetkaan ei ole koko aika niin jumissa.

  Youtube kanavan siihen appiin löytää täältä jos ei appia jaksa ladata: http://www.youtube.com/user/blogilates/videos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. UUUU kiitos vinkistä! Latailinkin sen jo eilen ja ihan hyvältä vaikuttaa^^ Ei oo liian vaikeita liikkeitä ja kuten sanoit niin helposti kotona tehtäviä. Vois ottaa ihan tavaksi.. :D

   Poista

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm