Last packet from YesAsia...

_MG_4425
_MG_4426
_MG_4418
Yayy! Tänään saapui viimeinen paketti YesAsiasta! Nää oli siis levyt, jotka olivat alennuksessa kivoin hinnoin, joten klikkailin muutaman kappaleen kotiin. En kyllä yhtään odottanu saavani pakettia jo tänään, koska viimeks meni niin kauan. Yllättivät mut kuitenkin, joten olen iloinen^^ Tosin se ilo loppu lyhyeen, kiitos abiristeily uutisten….  

Paketista siis paljastui MBLAQ:in Sexy Beat (sain Thunderin photarin), Nu'estin Smash Hits (Face+Action Taiwanese ver.) ja 2PM Grown albumit. Oon halunnu tota 2PM:ää jo jonku aikaa, mut se on tosi kallis ebayssä, joten kun näin sen tuolla alennetuin hinnoin niin olihan se pakko hankkia. Unbox videot näihin näkyy taas mun youtube-kanavalta heti kun saan ne muokattua! (:

Mietin muuten, että kiinnostaisko teitä kuulla mun omia kokemuskia nettikaupoista eli siis jos tekisin jonkulaista vertailua miksi suosin toista kauppaa enemmän toisen sijaan. Nyt kun olen uskaltanut ruveta tilaamaan ebayn ulkopuoleltakin! :D Kpopmartista ei ole kokemuksia, mutta muutama mielipide multa löytyy sieltäkin.. Olisko siinä siis ainesta seuraavaan "mielipidepostaukseen"? 

4 kommenttia :

 1. Joo, ehottomasti tee tollanen nettikauppa -kirjotus. Mulla on kova hinku tilata pari kpop levyä ja ois kiva tietää, mitä muitakin vaihtoehtoja on ku Yesasia. :)
  Sen lisäksi: haluisin tilata Exolta, tai shineeltä tai Beastilta tai B.A.P:ltä (tai tai..) jonkin levyn, oisko sulla jotain ehdotusta,että mikä kanttis tilata? ;o Onks jotkut levyt, joissa on erityisen paljon hyviä biisejä? :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva, että ainakin yksi lukisi! :D
   Heitit sitte heti tollasen pahan.. No EXO kuuluu mun suosikkiryhmiin ja jos yhen levyn tilaisin, niin se olis varmaan Growl (xoxo repackage), koska siinä on xoxo albuminkin kappaleet. Shineelta tilaisin varmaan Dream Girl -levyn tai sitten Why so seriousin, kummatki oli tosi hyvinä ja niissä oli paljon hyviä kappaleita.
   Um.. Beastilta en oo kuunnellu yhtäkään kokonaista albumia, vaan promokappaleita, joten niistä en tiedä :/ Ja B.A.P:ltä ehkä tilaisin One shotin tai sit sen missä on Stop it :3

   Mut joo toi Growl olis varmaan se minkä ensimmäisenä tilaisin^^

   Poista
  2. Joo kirjota vaan mielipidettä nettikaupoista. :)

   Ja jos muuten empii jonkun albumin ostamista, nii itse ainakin kuuntelen aina youtubesta niitä 'full album':eita ennen ostopäätöstä. :)

   F-

   Poista
  3. Jees, aloin jo kirjottamaan sitä, niin odotelkaa heti :--D

   Ainiin nekin on olemassa! Hyvä idea (:

   Poista

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm