Back from Stockholm

Viime viikko hurahti matkailun merkeissä ja tarkemmin sanottuna Tukholmassa. Sain jonkun pahemman flunssan just ennen lähtöä ja sen takia mun loma oli suurimmaksi osaksi sängyssä makaamista ja lepäämistä. Vieläkin on vähän yskää ja sen semmosta, mut alkaa näyttää jo vähän paremmalta. 
Tällä kertaa jätin järkkärin suosiolla kotiin ja nappasin mukaan GoPron. Kuvasin ihan lyhyitä pätkiä matkalta ja kokosin niistä videon. Tässä olis ensimmäinen osa, joka koostuu laivamatkasta, sekä ensimmäisestä päivästä Ruotsissa. 

Koska en saanut halunnut voice overia videoon tehdä ja vlogaus jäilyhyeksi, niin ajattelin kuvata ihan videoo jossa selitän mitä tehtiin. En tässä hälinässä sitä kuitenkaan pystynyt toteuttamaan, joten tämä ensimmäinen video täytynee selittää tekstein. Toisen osan yritän tehdä viikolla, jolloin kotona on vähemmän porukkaa metelöimässä.

Joo eli siis ensimmäinen päivä vierähti nätisti laivalla. Lähettiin 1 aamulla ajeleen kohti turkua, jossa laiva sit lähti joskus 8 aikaan. Mulla oli vielä kuumetta yöllä kun lähettiin, mutta laski sitten kun päästiin perille. 
Oltiin kuuden ja seittemän välissä paikallista aikaa naapurimaassa ja siitä sitten lähettiin kaupan kautta leirintäalueelle ja nukkumaan.
Virallinen ensimmäinen päivä Ruotsissa pyhitettiin "nähtävyyksille". Käytiin kattomassa Drottningholman linnaa ja puutarhaa - taas. Onhan se ihan nätti kyl joka kerta. Linnan jälkeen suunnattiin sukuloimaan ja sapustettiin siellä hyvää ruokaa, josta valitettavasti ei oo videomateriaalia.  
Illalla palattiin sitten takasin leirintäalueelle ja saatiin wi-fi jotenkin toimimaan, joten nopeiden päivittelyjen jälkeen mentiin vaan nukkumaan :'D Ei siis kauheen ihmeellinen päivä, mut ainakaan ei satanu. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm