Resepti #1

Nyt on kuulkaas sellanen historiallinen hetki, että tämän blogin ensimmäinen ja luultavasti viimeinen resepti julkaistaan. Koitettiin eilen väsätä sokerihuuruissa vähän marmelaadia kun vihreät kuulat loppu kesken. Jos siis jollekin teistä käy joskus näin, niin ottakaahan tämä talteen :)

1 dl sokeria
1 1/4 dl vahvaa ja vähäsokerista mehua
3 liivatelehteä
1 rkl vettä
tippa ruokaöljyä

dvgsdfgf
Ensimmäisenä laitettiin liivatteet tonne vesiastiaan. En tiedä prosessille parempaa nimeä, joten menkööt nyt noin :D
kdvdvsf
Seuraavaksi sekoitettiin sokeri ja mehu keskenään 122°C. Kun alkaa olla valmista niin tästä seoksesta pitäis pystyä pyörittämään pallo kylmässä vedessä. Joo ei kokeiltu, vaan kun seos alko kiehumaan, niin mentiin vaan seuraavaan..
u9grgbdfh
Sitten veteen liuotetaan nämä liivatelehdet ja kaadetaan sitten sinne sokerin ja mehun sekaan.
jdbxfbsf
Voitele jokin pakastusastia tilkalla öljyä. Suosittelen muuten käyttämään jotain rasiaa, joka on venyvää, tai ohutta muovia, sillä noi on tosi hankala saada ulos tuolta! Ite käytettiin vihreiden kuulien rasiaa :-D
fb cvnxv
Kun seos on jäähtynyt, kaada se astiaan ja laita pakkaseen. Sitten venailet about tunnin ja pitäis olla valmista :)
fsgds
Ja kun vielä sokerissa ne pyörittelee, niin ne on toooosi hyviä, ellet laita mehuksi mustaherkukkamehua. Suosittelen käyttämään mehuna jotain vähäsokerista, mutta kuitenkin hyvää mehua. Riippuu vähän mistä ite tykkään, mut meidän valinta ei ehkä ollut tähän tarkoitukseen se paras :-D Mitähän sitä sitte kokeilis?

kfdndg

Mulla on muutama postaus tuloillaan, pitäis vaan löytää aikaa jostakin niitten kirjottamiseen D: Wait for it~

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm