Kuukausikatsaus - Tammikuu

Hej alla taas! Ajattelin näin uuden vuoden - siis nythän eletään jo helmikuuta, mut eniveis - kunniaksi aloittaa uuden "osion" blogissani. Mietin pitkään, ja tulin siihen tulokseen, että tekisin kuukausikatsauksia aina kuukausien lopussa. Katsauksia siis mistäpä muusta kuin kpopista :--D Kokoaisin _omasta mielestäni_ parhaimpia paloja menneeltä kuukaudelta, lähinnä musiikista, mutta jos tapahtuu jotain päätä huimaavaa kuliseissa, niin saatan mainita siitäkin :) Miltäs kuulostaisi? 

Pidemmittä puheitta aloitetaan tammikuun muistelu.

2.1. Rain tekaisi comebackinsä kappaleilla La song ja 30 Sexy. Kummatkin oli ihan kivoja lurituksia, mutta pidin 30 Sexystä ehkä hiukan enemmän, vaikkakin La Songin ärsyttävä LAALALALAA olikin tarttuva.

6.1. Toinen pitkänajan mestari(?) aka TVXQ! tuli takaisin biisillä Something. Tykkäsin biisistä kovasti, mutta silti olisin kaivannut Catch Me:n kaltaisia viboja tässäkin comebackissä.

6.1. Debytoi myös Beat Win -niminen ryhmä. Debyytti kappale 'She's My Girl' on ihan sairaan söötti ja se MV! Halleluja *__* En kestä tota Nichkhunin kaksoisolentoa.

7.1. Wannabe Grayon Pop poikabändi K-MUCH debytoi. Biisi on aika tarttuva, mutta olisin toivonu kertosäkeistöltä vähän enemmän. Jotenkin…yksinkertainen?

13.1. B1A4 teki comebackinsä kappaleella Lonely. Mielestäni ei ehkä ihan b1a4:n tyylinen, mutta oli suloinen kappale silti :)

16.1. Viime vuoden debytoija Topp Dogg teki jo toisen vai kolmannen comebackinsä. En pitänyt biisistä alussa. Se muistutti debyytti biisi 'Follow Me':tä häiritsevän paljon, ja varsinkin musiikkivideo oli saman tyylinen. Nyt kuitenkin kun olen biisiä kuunnellut jonkin verran, niin alkaahan siitä väkisinkin tykkäämään. A-Tom yrittää tunkea mun biaslistalle ._.

16.1. Girl's Day valoitti taas biisilistoja kappaleella 'Something'. Hieman erilaisempi edellisiin biiseihin verrattuna. Aika rauhallinen. Pidin biisistä kyllä^^

20.1. Sitten oli vihdoin aika JYP:in uudelle poikaryhmälle. Got7 julkaisi debyttibiisinsä jo 14.päivä, mutta minialbumi julkaistiin 20 päivä. 'Girls, girls, girls' on yksi lempibiiseistäni tällä hetkellä! Vaikkakin musiikki itsessään on yksinkertainen, niin silti siinä on jotain, joka saa mut aina vain kuuntelemaan sitä uudestaan ja uudestaan! Lisää tällaista :)

24.1. Kiss&Cry:n (debyytti..?) biisi Domino Game oli ihan kivahko. Vähän erilainen laulu kuin yleensä kpopissa, toi itselle mieleen euroviisut :-D 

Mitäs piditte tammikuun comebackeistä/debyyteistä? Paljon hyviä comebackeja ollaan spekuloitu tälle vuodelle, ja jos tää oli vasta raapaisu tulevaan vuoteen, niin heippa vaan mun rahat D': 

2 kommenttia :

 1. Katoin kerran ton Beat Winin dance practisen ja sit unohdin sen nimen! Etin sitä videoo Allkpopista, sillä bongasin sen sieltä! KIITOS :)
  Kiss & Cry on aivan mahtava, kauheen tarttuva biisi :D

  Tää on muuten tosi kiva tää kuukausi katsaus! Oon seurannu sun blogia nyt varmaan joulukuusta lähtien ja on ihan sika kiva! En oo ite ainakaan löytäny monia suomalaisia jotka päivittäis kpopista melkein päivittäin joten ISO kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS ET MUISTUTIT SIITÄ DANCE PRACTICESTA! :D Olin jo unohtanu sen.. :D

   Aww kiitos paljon^^ Tätä hommaa on paljon mukavempi tehdä, kun tietää, että jotkut oikeesti lukee näitä, enkä vain ittekseni höpise (:

   Poista

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm