N-Sonic

Eksyin eilen sattumalta kuuntelemaan bändiä nimeltä N-Sonic. Googlettelin hetken ja selvisi, että bändi on debytoinut jo vuonna 2011! Levyjä on julkaistu tähän mennessä 3, joista viimeisin julkaistiin 2013 lokakuussa. Kuuntelin ensin tän uusimman tuotoksen, eli Run&Run biisin ja olin ihan myyty ensimmäisen kertsin jälkeen. 
Biisissä on hieman rokahtavaa meininkiä, mutta kuitenkin se on tosi menevä. Tykkäsin ihan toooosi paljon! Lisäksi toi tanssi on ihan mahtava, joka tekisi mieli opetella :D Ehkä sitten joskus.. 
Toinen biisi on "Lie", joka myös tosi hyvä. En tajua, miten en oo ennen kuulukkaan kyseisestä bändistä ._. Nyt en oo eilen/tänään muuta kuunnellukkaan. Tätä tanssia aloin jo opettelemaan. 
Vanhin, eli debyytti biisi "Super Boy" julkaistiin siis vuonna 2011, jonka jälkeen kyseinen bändi piti n. kahden vuoden tauon! Super Boysta en pitänyt niin paljon kuin kahdesta muusta, joten toivottavasti bändi jatkaa kyseisellä linjalla. Ja älkää pitäkö enää vuosien taukoa, tarviin lisää tällaista :--D

Miksi sitten kirjottelin tästä teille? Ihan vaan kysyäkseni, että onko joku muu kuullu näistä ikinä? Miten oon voinu missata jotain näin täydellistä? 

psst! Giveawayhyn on aikaa enää muutama päivä, joten jos et ole jo osallistunut, tee se nyt (:

2 kommenttia :

 1. Mä oon kuunnellut näiltä muutaman biisin ihan sattumalta, sen enempää paneutumatta, Youtubessa, ja ihan hyväähän musaa noilla on. ^^'

  F-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohh Miten oon onnistunu missaamaan nää .__. täydellisyysksiä :D

   Poista

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm