Perjantai 13.. eiku torstai 27.

_MG_4670
_MG_4671
Sain vihdoin Ravin Rock Your Body CD-kortin postissa muutama päivä sitten! Ravikin on nyt sitten kerätty^^
_MG_4680
_MG_4674
_MG_4681
Voi kuulkaas! Pitkästä aikaa edes jonkun tasosia kuvia. Järkkäri on pysynyt aika visusti kaapissa nää pari päivää, mutta piti räpsiä muutamat kuvat tänään, koska piti saada jotain muuta ajateltavaa. Jos perjantai 13 on kirottu päivä, niin tää torstai 27 alkaa lähennellä kyllä samaa linjaa. Siis oikeesti tänään aamu meni ihan hyvin, tosin heräsin vasta puoli kaks, joka on varmaan myöhin heräämisaika mulle, ikinä. No pääsin ylös ja hain postin. Taon ja Krisin allerkirjotettu kuvajuttu tuli vihdoin perille. Mutta joo siitä se alamäki sitte lähtiki. Heti kättelyssä jouluna hankittu puhelimeni päätti seota :-D No kiikutin sen aika nopeesti huoltoon, sillä viidennenkään soft resetin jälkeen kapula ei alkanut toimimaan. Nyt elellään sitten jollakin Samsungin kakkalla. 
Mitäs sitten? Draamaa, draamaa ja vähän lisää draamaa. Lisäks kouluhommat painaa päälle ja stressaa noi jatkokoulutusvalinnatkin! Onneks nyt alkaa näyttämään jo vähän paremmalta. 
Korviksenkin onnistuin tänään hajottamaan.. Ehkä pitäis koittaa nyt siivota vaan tää huone ja mennä nukkumaan. Aamulla kaikki on taas hyvin.. toivottavasti .__.

2 kommenttia :

 1. Eiks sul ollu se Nokian Lumia joku? Voin sanoa, että Nokian älypuhelimet ei oo hyviä! Itelläni oli Nokian älypuhelin, jonka vein huoltoon liian monta kertaa!! Samsung S3 <3

  Mihin oot muuten hakees nyt lukion jälkeen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nokian 720 on.. Ite oon kyl tykänny siitä muuten, mut se vaan sekos.. :D Mä en taas tykkää samsungista sitten yhtään. Se käyttöjärjestelmä on jotenkin tosi hämärä ja mulle kauheen epäsopiva. Applestakin tykkään, mutta koska omistan ipadin, niin en nää järkeä tuhlata 600€ iphone5:seen. Eli tyydyn tollaseen vähän halvempaan puhelimeen. :D

   Oon ajatellu hakea lukemaan media-alaa :)

   Poista

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm