VIXX and Stockholm

Nojoo! Täällä ollaan taas virkeenä jatkamaan siitä mistä jäätiin.. nooot. Kuitenkin jaan nyt tämän reissun teille kuvien ja tekstin muodossa. Antakaa anteeks, että kuvat ei liity tekstiin välttämättä yhtään, mutta kaikkialla en jaksanu kameraa raahata mukana, eikä siellä välttis saanu edes kuvata, joten.. Olkaa hyvät!!
_MG_3845
Kaikkihan alkoi Helsingin satamasta, josta suuntasimme kohti Tukholmaa. Joo anteeks lopetan tän tarinoinnin.. Laiva keikkui tavallista enemmän ja mä voin sinä yönä ihan sairaan huonosti. Onneks sain nukuttua, sillä lauantaina oli suuri päivä. 
_MG_3867
_MG_3880
Saavuttiin Tukholmaan joskus aamulla ja siinä piti sitten kuluttaa pari tuntia shoppaillen, koska päästiin hotellille vasta kahden jälkeen. Ostoksista teen erillisen postauksen kunhan saan kuvattua kaikki tavarat^ ^ Käytiin vanhassa kaupungissa ja sitten jossakki toisella ostoskadulla.
_MG_3898
Mun ja siskoni sänky kello kahden jälkeen. Oltiin siis ehitty jo löytää jos jotakin. Käytiin siis heittämässä tavarat hotellille, surffailtiin hetki netissä ja sit lähettiin metsästämään ruokaa. Reissun huippuhan oli se, että mulla katos ruokahalu täysin tässä kohtaa. Sen jälkeen tuli järkyttävä pyörrytyskohtaus josta seurasi pahoinvointia. Sain 1/5 kanawrapistä alas ja mutustin jotain omenaa pakolla alas. Olo oli vielä tuntia ennen keikkaa niin huono, että meinasin jättää koko leikin kesken ja laittaa äitin sinne mun pikkusiskon kanssa. En kuitenkaan halunnu tehä näin, joten sanoin, että kyllä mä pärjään ja niin pärjäsinkin! Jonottaessa oli suht. normaali olo, mutta itte salissa - varsinkin kun pojat asteli saliin meinasin pyörtyä pariin otteeseen.
_MG_3883
Untitled-1
Apua se keikka oikeesti alko! En meinannu tuntea oloa todelliseksi, että vihdoin saan nähdä ensimmäistä kertaa korealaista musaa livenä. Olin varmaan niin shokissa, että kaikki on vieläkin vähän hämärän peitossa ja aina välillä mieleen putkahtelee asioita keikalta. Muistan varmaan ikuisesti sen kun Hyuk ja Ravi katto mua suoraan silmiin *____* Keikan loppuvaiheilla vilkutin Hongbinille JA SE VILKUTTI TAKASIN!! *fangirling*. Kaikkea muutakin jännää tapahtui. Hongbin näytti absinsä, Ken aegyoi siellä, Leo tanssi i got a boy:ta.. Ainut mikä jäi itseäni ärsyttämään oli fanien kiljuminen. Olin harjoitellu fanchanttejä kauan, mutta todellisuudessa kaikki vaan kilju siellä ku viimestä päivää, jopa VIXX:in esitellessään itseään. N:än tarvi pariin otteesseen "hyssytellä" faneja olemaan hiljaa. Kuitenkin koko keikasta jäi positiivinen mieli^^ Fanitavarat oli kalliita ja ne otti vaan käteistä vastaan, joten mulle jäi keikasta muistoksi vain yksi lappu, joka nostettiin viimesen biisin aikana ylös. 
_MG_3932
_MG_3945
Keikka loppu ja lähettiin takasin kohti hotellia. En meinannu saada unta ku kelasin vaan päivän asioita. Jossaki vaiheessa sitte vissiiin nukahdin kuitenkin. Aamulla heräsin "virkeänä" ja aamupalalla huomasin huonon olon jatkuvan. Päivä kuitenkin jatkui eli lähettiin shoppailemaan (taas). Kierreltiin jossakin vähän syrjäisempiä paikkoja, joista tein parista kivat löydöt! 
_MG_3969
_MG_3924
Jalat kuolleina kävelystä mentiin takasin autolle ja suunnistettiin sukulaisten luo. Siellä syötiin ja venailtiin laivan lähtöä. Vähän koomailupäivä tää sunnuntai. Tukholmasta jäi taas mieleen kauniit talot, mutta ihan hemmetin rasittavat liikennejärjestelmät. Ruottalaiset tykkää askarrella keskellä liikennettä ja kannattaa oikeesti kattoa mihin ajaa, koska keskellä tietä saattaa yhtäkkiä olla joku kiviporsas tai vastaavaa :-D
_MG_3950
Sitten olikin aika hyvästellä Tukholma (, jonka tein tietenkin hyvin mielelläni). Sainpahan taas yliannostuksen ruotsia, joten nyt voin pitää taas parin vuoden tauon. Tossa maassa vaan on jotain, joka saa mun aivosolut raivostumaan ihan suunnattomasti. Tosin paluulaivalla huomasin, että ruotsalaiset ei ehkä ookkaan ne pahimmat… vaan venäjäläiset. Ei niinku muuten, mutta voi sitä väistää kun seisot edessä. 
_MG_3849
Paluu matka meni vähän kiireessä, sillä laivalla piti saada jotain iltapalaa, ja eihän siellä oo muuta ku karkkia :-D Lisäksi mentiin Tukholmasta Turkuun, eli matka oli lyhyempi, joten nukuttua ei tullu kauheen ruhtinaallisesti. Aamu alkoi vielä hienosti ku iskä pistä mut ajamaan koko matkan kotia. Aamu+pimeää+kaatosde+turku=no… No selvisin ja nyt pitäis tehdä niitä koulun juttuja. Tähän loppuun vielä KIITOS VIXX!! Toivottavasti tulisivat vielä uudestaan joskus lähemmäs tänne pohjoiseen^^
Oon tuolla alhaalla 6. rivillä keskellä:D

2 kommenttia :

  1. Ooh VIXX:n keikka!! *O* Oot tosi onnekas! Toivottavasti Suomeenkin tulisi joskus jotain k-poppia, niin ehkä minäkin pääsisin. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi oli kyllä vaivan takana .__. Mutta olihan vähän onneakin matkassa xD Ja niin toivotaankin!

      Poista

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm