Tulokset

Höhö sainkin jo osallistujia parissa päivässä tarpeeksi, joten tässä olis tulokset. Munhan ei siis pitäny julkistaa niitä täällä, mutta menkööt nyt, kun ei muutakaan asiaa ole. 

1. Kyselyyn vastaajista reiluosa on naisia :--D Enpä kyllä oo kpop finlandin sivuillakaan kovin paljoa miehiä huomannu, mitä nyt muutama.
2. Miesartistit houkuttelevat enemmän. Ja kyse ei ollut siitä, että naiset olisivat vastannet kuuntelevansa miehiä ja toisinpäin, vaan kyllä ne ihan "tasasesti" meni. Joku noissa aasialaispojuissa vetää puoleensa D:
3. Vähän alle puolet vastasivat kuuntelevansa SM:ää eniten. Hyvänä kakkosena tulee YG sekä Pledis, joka yllätti mut .___.

4. Melkeinpä kaikki kuuntelevat kpoppia päivittäin. 

5. Mutta silti heillä on aikaa kuunnella myös muuta tuotantoa. Eli Suurinosa kuuntelee muutakin genreä kuin kpoppia :)

6. Vastaajista melkein kaikki ovat kuunnelleet korealaista musiikkia jo jonkin aikaa, 2-6 vuotta. 

7. Parhaimmaksi palaksi kpoppia he valitsevan…. musiikin. "Muu"-osioon kirjotettiin selvennykseksi, että kaikesta pidetään, joten yhtä on vaikea valita. 
8. Kyselyyn vastanneista suurin osa omistaa lempibändiensä levyjä tai fanituotteita. Kuitenkin mukaan mahtuu henkilöitä, joilla ei ole kiinnostusta keräilyyn, tai jonkin muun syyn takia eivät ole

fanituotteita hankkineet. 
9. Noin 75% vastanneista lähtisi katsomaan Suomeen tullutta kpop-bändiä, oli se sitten mikä tahansa. Loppuja mietityttää ehkä hinta tai kuka on tulossa esiintymään. Kukaan vastanneista ei täysin kieltäytynyt.

10. Ihmeen siniset reunat tossa, mutta antaa olla :--D Super Junior, SHINee ja Bigbang ovat tasoissa suosikki-osiossa. Yllätyin, että vastanneista kukaan ei "äänestänyt" SNSD:tä. Sen sijaan Nu'est yllätti ja sai mukavasti ääniä myös^^

Tästä on hyvä jatkaa sairastelupäivää. Kouluhommat kasaantuu niskaan, joista tää tutkimus on yksi. Oon tosi iloinen, että moni vastasi kyselyyn nopeasti ja asiallisesti. Kiitoksia siis vielä kerran! Teitte mun elämästä astetta helpompaa (:

2 kommenttia :

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm