Editing some videos

Noniin nyt on taas editoitu hetkeks. Tein tässä äsken kaks videota, paridoaa. Taino okei toinen on misheard.. No kattokaa kuitenkin :)
Ensimmäisenä halusin kokeilla parodian tekemistä. Älkää ottako videota tosissanne, se on kaikella rakkaudella tehty :D Lisäksi se on ensimmäinen parodiani, niin pientä hiomista vois vielä harrastaa. Laittakaa kommenttia, joko tänne tai itse videoon, että tykkäsittekö vai olisko jotain parannettavaa. Ainakin se oli paljon hauskempi aamulla, kun nyt enää illalla kattoessa….
Toisena tein misheard sanat englanniksi Block B:n Very good kappaleesta. Mietin kauan, että viittinkö tehä tätä, mutta toteutin sen kuitenkin. Jotku lauseet on hieman randomeita, mutta sehän on misheard sanojen tarkoituskin. Totesin tossa, että suomeks saattais olla vähän helpompi tehä, joten jos joku haluaa yrittää, nii kannattaa ehkä alottaa suomesta ensin. Ajattelin, ettei suomen ja korean kielellä oo mitään samaa, niin valitsin enkun, mutta mulle tuli aina mieleen sanoja vaan suomeks ja vähän tylsää siinä puolessa välissä enää vaihtaa. Ensi kerralla sitte ehkä.. :D Nää on ainaki hauskaa ajan vietettä, vaikkei sitte niitä ikinä julkasiskaan ^_^

2 kommenttia :

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm