Dear Santa...

Tao~

Kaikkien blogien tekstit täyttyy jo joululahjatoiveista, joten ollaan nyt sit tänä vuonna ainakin ajoissa. Mun mielestä on ihan kauheeta, kun kaupoissa jaellaan jo joulukuosisia pusseja, normaalien sijaan. Nyt on hei vasta marraskuu T___T Toisaalta parempi tää on tehä nyt kun päivää ennen joulua, niinku yleensä on tapana. Joten tänä vuonna "toivon" mm. lämpimiä neuleita, yökkäreitä, ruutupaitoja ja pipoja. Olisi kiva löytää jotain kynsilakkoja, niitä kun en ennestään omista (haistakaa sarkastisuus). Uus puhelin olis jo aika kätevä, tosin menehän toi vanhakin vielä, koska ei sillä tarvii ku soittaa sillä kannan ipadiä mukana tyyliin joka paikassa. Tollaset coolit uudet ja hyvät kuulokkeet olis aika poikaa! Musiikin kuuntelu on paljon makeempaa kunnon bassoilla, et voi väittää vastaan. Lisäksi ajattelin tilata ittelleni joululahjaks - kuinka tyhmältä voikaan kuulostaa - mcm-repun luultavasti feikin, sekä Taon julisteen:3 Tosin en tiiä, mihin sen änkisin, joten mietitään sitä vielä. Vixx:in uusin albumi on ainakin saatava! 

Eiköhän siinä ollu ne tärkeimmät. Nyt voitte siirtyä youtuben puolelle katselemaan Tastyn comebackiä. Ai että toi biisi on hyvä .___. 

2 kommenttia :

  1. Nyt on jo sentään marraskuu :D Kauppoihin ilmesty joulukalenterit myyntiin jo _syyskuussa_ ainakin täällä meidän lähikaupoissa....

    VastaaPoista

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm