Things I want

Miks ei ihminen voi olla ees hetkee tyytyväinen siihen, mitä sillä jo on, vaan kokoajan pitää haluta lisäääää. Vai oonko vaan ainut :-D En tiiä miten onnistun pitämään itteni kurissa ja pitämään tulleen palkan tilillä, enkä ns. materiaalisessa muodossa. En tiiä miks, mut päätin tulla jakaan teijänki kaa tän mun "haluan" -listan.

1. Minä ja Ira lähetään käymään Tuurissa joskus ens viikolla, ja sieltä haluaisin mm. Pysyvän permanenttitussin (jolla siis vois tehä jotain kuvioita helposti kynsiin), Konad-laattoja, kuulin, et siellä olis niitä, mut en oo varma. Siis siellähän on ihan törkeen edulliset kaikki kynsitarvikkeet, joten ostan varmaan uudestaan tyhjäks sen osaston :--)

2. Canon 650D. Tossa kamerassa on kääntyvä kosketusnäyttö, eli videoiden kuvaus olis helppoa. Hyvät megapikselit, ja se on Canon, eli se on helppo ja tuttu käyttönen. Jos sais jostakin halvan rungon niin se olis hienoo!

3. Haluan kampaajalle! Mun hiuksissa on jo joku 10 cm juurikasvu ja haluan leikata takas kerroksia hiuksiin.

4. Haluan parantua. En tiiä kerroinko jo teille, mut siis perjantaina kävin lääkärissä ja mulle todettiin lievä keuhkokuume. Hauskaahan on se, että olin viimevuonna samaan aikaan keuhkokuumeessa. Lääkärit juoksutti mua taas vaikka missä testeissä ja lopulta sain antibiootti reseptin käteeni.

Nää loput haluan-jutut on sit tälläsiä "ei pakollisia" tai siis että on periaattees ihan sama. Sellasia jotka olis kiva omistaa :---)

5. Fisheye. Tarvitseeko muuta sanoa?
6. Mikrofooni. Meillä kyllä on mutta pitäis perehtyy miten saan sen koneeseen.

7. Canon 50mm.
8. Auto (korttihan kuuluu tohon ylempään listaan, mutta se on niin jo silleen "varma asia")

9. Vaatteita, yh mulla ei oo täs koneen photaria, joten en voi vääntää teille hienoo vaate kollaasia :---(
10. Hyvän kouluvuoden

+ Siivota mun huoneen!

4 kommenttia :

 1. Kuinka sä onnistut olemaan aina kipeänä? Oikeasti mä en vaan voi ymmärtää tätä. Sulla on joku salainen lahjakkuus.

  Kiinteä viiskymppinen on ehkä mun suurin rakkaus tältä kesältä. <3 Se tarkentaa NIIN hyvin ja on valovoimainen ja ah me ei erota koskaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmää tiiä :D Kipeily on kivaa :-)

   Blaa kiva, mäki haluan :)

   Poista

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm