Can't stop smiling

 Tässä on nyt näitä viime aikaisimpia ostoksia. Iskä toi mulle ton lipaston IKEA:sta, ku se mun vanha oli aikas hajoamispisteessä. Ja se oli muutenki sellanen ruman värinen, joka ei sopinu tänne huoneeseen at all! Mut ei oo enää sitä huolta.

Sitte mun sisko osti mulle ton 1D-mukin.... :---D Ei tarvii varmaa enempää sanoa.
 AAAAAAAAH!! Uus koneeni saapu vihdoin ja viimein! En oikeesti olis jaksanu sitä vanhaa miniä enää päivääkään, paitsi et joudun purkamaan tän hienon asetelman vielä, koska kaikki tiedostot on siellä sisällä, mut se on sit sen ajan murhe. Ostin tän siis huutonetistä (joo tuomitkaa vaan), mut tein hyvän löydön, koska tää on lähes uus + sain applen näppiksen ja ton trackpadin mukaan :) Nyt voin ehkä alkaa postaileen useemmin, koska ei tarvii kestää ainaista hitautta :---) Vielä haluan löytää jostaki HD web kameran, et voin soitella FaceTime-puheluja ;)

5 kommenttia :

 1. Mistä toi muki on ? :)

  VastaaPoista
 2. se muki on anttilasta, mie oon ainaski ostanu sen sieltä:)

  VastaaPoista
 3. hahahah ei kuinka voi olla näin idiootti? :D Luin et "mikä toi muki on".............. Joo muki on anttilasta! :---D

  VastaaPoista
 4. oho, en tienny et anttilas on 1D-mukeja :D ite ostin irlannista clare'ssiltä semmosen mustavalkosen, jossa on eri kuva :) Macit on ihania ! mul on macbook ja en ikinä vaihtais takasi mihinkää windowssii sun muuhu :D tää on ihanan yksinkertane ja niiiiin helppo käyttää :)

  addicted--2-fashion.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sai! :-D Oi Irlannista NIALL<3 Jep mac on niin ihana kone, en kyl varmaa itekkään vaihda pcseen ainakaan hetkeen. Onneks ostin tän, vaikka mietin kauan, et kumman ostaisin :)

   Poista

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm