Who knows eojjeom urin.

Joudun pitään tollasta ihoteippikasaa tossa vasemmassa kyljessä, että noi kylkiluut ei taipuis niin paljo.
Nää pari päivää on menny tässä sairastellessa. Kohta on antibioottikuuriki loppu, mut olo ei kyllä vieläkään tunnu kovin terveeltä. Tai no oikeestaan oon terve, mut täs ny on kaikenlaista muuta tän lisäks mm. toi kauhee yskiminen (,joka jatkuu yhä) on aiheuttanu mun vasemman puolen alimpiin kylkiluihin hiusmurtuman(murtumia), jonka takia nukkuminenki on haaste :---( Mullahan keuhkokuume katko viimevuonna oikeesta kyljestä luita, mutta nyt vasemmasta, ei kivaa! 

Eilen kuitenki pääsin Iran kyydissä kevarilla GW-galleriaan vähän shoppailemaan. Mukaan lähti mm. noi kuvassa näkyvät tavarat ja sit pari jotain muuta. Tänäänki olis tarkotus mennä giganttiin kattomaan, josko sinne olis tullu yksiä puhelimia, jonka Ira aikoo ostaa :-) 

8 kommenttia :

 1. hui :oo mullaki nyt hirvee yskä ollu jo monta päivää.. en tienny et se voi murtaa kylkiluita :o


  ps. justafewmoresteps.blogspot.fi :)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Welcome to the club! En mäkään tienny, mut nytpä tiiän :--D

   Poista
 2. Mul oli nyt loppukeväästä allergiayskä jonku 2 kk putkeen, ja sit lopussa ku aivastin pari kertaa ni mult revähti toisestä kyljestä lihas :D Sit parin päivän päästä revähti toinen... Kävin 3 kertaa röntgenissä mut ei löytyny mitää luihi viittaavaa. Sain antibioottikuurin ja särkylääkettä mut sit loppujenlopuks kipu oli nii paha etten voinu ees hengittää... Sit vaa taksil takas sairaalaa ja sain pari lihasrelaksanttipiikkii ja kipupiikin ni joha helpotti. Sen jälkee olin kyl iha tiutau haha :D Mut tosiaan paranemiseen meni ainakin 3 viikkoa... Joten tsemppiä siihen paranemiseen, I know that feeling!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyi kauheeta! Mulla tuntuu oikeestaan vaan nukkuminen pahalta, mut kyl hengittää pystyy ihan normaalisti, tai no jos vetää oikeen syvään, niin se vähä sattuu. Kyllä mullaki meni viime vuonna joku just 3 vk, et ne hiuksmurtumat parani ja liikuntakiellot yms. hän siitä sain :-(

   Poista
 3. kivoja ostoksia oot tehny :-) mut huuui toi juttu et yskiminen voi murtaa kylkiluita :-O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kyllä se voi :--D Kannattaa varjella itteensä tollaselta!

   Poista

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm