Kuukausikatsaus - Lokakuu

Pahoittelut pienestä blogitauosta. Lupaan päivitellä kuvia niin kdc:stä kuin halloween partyista tänne jahka ehdin ne editoida. Viimeviikko oli aika kiireellistä koulun kanssa, niin en tänne oo paljo kerenny ittestäni ilmottamaan. Tässä olis kuitenkin tän kuun kuukausikatsaus ja pakko sanoo kyl, et tykkäsin lokakuusta harvinaisen paljon.

Noi ideot vihas mua ja ne on nyt vähän hassusti.. koittakaa selvitä.

6.10. Lokakuu alko mun osalta suht myöhään, eli J.Tune campin uuden poikabändin eli Madtownin debyytin julkaisulla. En todellakaan odottanu J.Tunen julkasevan tän tyylistä musaa. Oli niin ihanaa kuulla niiltäkin vähän hiphop tyylistä musiikkia! Maltan tuskin kuulla millasta musiikkia näiltä tulee tulevaisuudessa^^

13.10. Taas jälleen miljoonan liven jälkeen tää MV julkastiin. Kauheeta kidutusta kun on kuullu biisin mut mvtä ei vaan näy :D Tykkään tosi kovaa tästä Boyfriendin uudesta tyylistä. Hyunseong näyttää niiiiiiiin hyvältä *_* Toi MV ei kyl toisaalta iskeny muhun.. Tai siis toi juoni oli jotenkin pimee. Olisin odottanu jotain punahilkka -tyylistä juonta mut toi oli jo aika pimee. 

14.10. No siinä missä Boyfriendin uusi tyyli uppoo, niin VIXX:iltä kaipaan niitä vanhoja biisejä. Tykkään tosin kyllä näistäkin, mut haluaisin vielä kuulla jotain On&On:in kaltaista täydellisyyttä. Ehkä ens kerralla.. En ees sano tosta Ravin hatusta mitää.

15.10. En oo ennen kuunnellu The Bossia, ei vaan jotenki oo näyttäny mun tyyliseltä yhtään. Oon tosi paha tuomitsemaan ryhmiä pelkkien youtube pikkukuvien kautta, ja jos se ei näytä musta kivalta niin harvemmin avaan sitä biisiä. Näin kävi esim Vixxin kanssa ja kappas nyt se kuuluu mn suosikkiryhmiin. Nojo tykkäsin tästä 'Rilla Go':sta aikas paljon ja päädyin sit kuuntelemaan muutamia muita biisejä kyseiseltä ryhmältä ja ei ne sit iskenykkää niin kovaa. Jos tiiätte jotain ehdottomasti kuuntelemisen arvosia kappaleita The Bossilta niin kommenttia alas :) 

18.10. Epik High on akmun ohella ainut joita siedän yg:llä. Ja näyttää nyt kyl siltä, että B.I. varasti sydämeni, joten iKonilla saattaa olla pöydänkääntäjä. Anyways Born Hater oli kiva. Pari kohaa siel ärsyttää mua esim toi MV, mut joo.

20.10. UNIQ joka vissiin debytoi sekä Koreassa että Kiinassa julkaisi debyyti biisinsä 'Falling In Love' ja pakko sanoo, et näistä tuli tosi paljon mieleen JJCC. Anygays ihan kiva biisi, ei kyl osunu muhun ihan heti. Nyt ku oon sitä vähän kuunnellu niin kyllähän toi alkaa menemään. 

20.10. B.I.G. on täällä taas. Ruokabiisi on vaihtunut johonkin muuhun ja tää oli oikeesti hyvä :D Tota MV:tä oli kiva kattoa ja unohdin biisin pari kertaa kun keskityis tuijottamaan noiden naamoja, eiku.

21.10. Mulla alkaa mennä jo BTS yli korvien ja siks en eka ees jaksanu kuunella tätä biisiä loppuun asti. Saaks noi ikinä levätä? ._. 

22.10. Super Junior teki "comebackin" repackage albumilla Mamacitasta. Oon nyt vähän confused, et kummasta tykkäsin enemmän, This Is Lovesta vai Mamacitasta. Mielipiteitä? Toi MV oli kivasti kuvattu. SMtown tykkää nykyään laatikoiden lisäks videoista jotka on aika pitkälle yhteen putkeen kuvattuja. Ei siinä mitään, ne näyttää kyl siisteiltä varsinki ku ihmisiä vaan tulee aina jostain ja taustat vaihtuu.

23.10. ToppDoggie on täällä taas…. Okei en oikeen tiiä mitä sanoisin. Biisi on kiva ja MVkin on kiva ja erilainen. En tykää kyl tosta ihmeen 90-luvun teemasta tai siitä, et ne teki taas comebackin. Lepoa noille nyt pliis. 

28.10. On ihmeellinen nimi bändillä ja vähän omituinen nimi debyytti biisillekin, mut menkööt ny :D Nää kaikki uudet ryhmät on vaan niin ihania. Tääki biisi on aivan täydellinen. Kauhee korvamato. Ja toi Mv on ihan mahtava. Teach me senpai *__*

30.10. Sujun Zhoumi paljastui SM:in uudeksi sooloilijaksi. Rewind on niin ihana biisi ja oon ilonen, että se sai tehä biisin myös kiinaksi ja erityisesti siitä, että siinä oli Tao räpäritäppäämässä siellä. Täydellistä.

Joo semmonen oli Lokakuu ja pakko sanoo et vuosi 2014 on ollu kyl omituinen. Samalla niin huono, mutta samalla niin hyvä. En enää ees yritä ymmärtää.

4 kommenttia :

  1. oho, kylläpäs seuraan oikeesti huonosti nykyään poikaryhmiä o.o oon näistä kattonu vaan kaks ja sit toi B.I.G on pitänyt mutten vaan oo saanu aikaseks vaikka niistä oon kiinnostunu sinänsä ihan jo niitten sister groupin takia (köh). Kiitos taas tästä, jos nyt kattos ees kolme noista ni ois sivistyneempi^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi ihanaa ku jollekin on tästä hyötyä^^ Ite ku seuraan huonosti taas tyttöryhmiä nii mikä on B.I.Gn sisarryhmä? :D

      Poista
    2. Sellanen supersöpö nugu-ryhmä kuin TINT, ei luultavimmin yhtään sun tyylistä mutta muhun kyllä iskee :D

      Poista
    3. Aijaaaa oon mä TINT:istä kuullu. Oon tainnu niiltä jonku biisin kuulakkin ja kuten oikein arvelit ei ollu kyl mun musaa :D

      Poista

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm