Real Talk

Untitled-6
Koska mulla ei ole kameraa ja kamerassa olleet kuvat jäi siirtämättä koneelle, niin tässä olis jotain viimeaikaista instagrammin sisältöä. Isänpäivän sain viettää kipeenä. Onneks olin jo paranemaan  päin, niin ei tarvinnu koko päivää sängyssä viettää. Nyt alkaa elämä taas näyttää vähän vihreetä valoa ja pääsin tällä viikolla kouluunkin. Nyt kun oon päässyt noista pakollisista piirrustus- ja maalauskursseista läpi, niin saan keskittyy siihen mihin  haluan, joten koulu alkaa olemaan jopa kivaa. Ja toi viikko minkä jouduin olemaan poissa oli aika raskas, koska tiesin et missaan jotain tärkeetä.
Nojoo täällä viikolla ollaan käyty tutustumassa teatterin kulisseihin ja kattomassa yks näytös, tutustuttu äänimaailmaan ja äänitetty radiohaastattelua. Ja mikä parasta nyt on vasta keskiviikko. En muista milloin olisin ollu näin innoissani koulusta :D


Untitled-5
Oihh oon niin ylpee näistä pikkusista! Boys Republic vaan aina tulee ja yllättää näillä ihanilla MV:illä. Jokanen konsepti on aina erilainen ja ah. Täydellistä. En toki päivitelly Youtubea koko päivää odottaen tätä Mv:tä.. ehen.
VIXX:in Tukholman keikastakin tuli tossa about viikko sitten vuosi täyteen. Herran jestas kun aika lentää D: Taas marraskuussa on tosin keikka edessä, mut tällä kertaa Nu'est, josta muuten kuulin, että Baekho ei osallistu kiertueeseen, koska joutuu leikkaukseen tässä piakkoin. Oh well parantumisia sinne, mutta olis ollu kiva nähä Baekhokin ;__; maybe next time..

4 kommenttia :

 1. Mist päin muute oot?

  VastaaPoista
 2. Toi Boys Republicin uus biisi (sekä mv) kolahti heti ekalla kuuntelu kerralla, aivan ihana!
  Mut siis mitämitä, meetkö Italiaan katsomaan Nu'estiä? Täällä yksi erittäin kateellinen sitten :---D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo eikö kolahtanukki! Oon niin ylpee *___* ja siis en oo kyl Italiaan menossa, vaan ihan Helsinkiin :'D

   Poista

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm