Kuukausikatsaus - Kesäkuu

Mä en oikeesti ees tienny et seuraan näin(kin) monia bändejä. Vasta nyt ku oon ruvennu tekemään näitä kuukausikatsauksia tajuan oikeesti, että kuinka paljon kpop vie mun aikaa ja kuinka paljon rahaa tähän touhuun menee. Kesäkuussa päätti taas muutamat suosikit tehä comebackejä ja muutama uusi ryhmäkin pääsi mun suosikkeihin. Taaskaan tällä listalla ei oo kaikkia biisejä mitä on julkastu tässä kuussa vaan ne ns. omat lempparit. Kuten tavallista kommentteihin saa kertoa omia suosikkeja, jos jotain jäi mainitsematta^^

2.6. alkoi mun osalta kesäkuu kun Ze:an comeback biisi 'Breath' julkaistiin. Anteeksi Taeyang en oo vieläkään kuunnellu biisiäs enkä varmaan ajokaan. Anygays tää ze:an biisi on tosi ihana! Oon viime aikoina tykästyny tämmösiin "meneviin ballaadeihin". Kiva biitti tuolla taustalla, mutta silti kuulostaa vähän balladilta. Täydellistä! MV olikin sitten aika pettymys. Vaikutti tosi paljon B2ST:in kopiolta ja mikä se Doctor Who koppi siellä oli? :'D

3.6. mikäs muukaan kuin U-Kiss julkaisi uuden MV:nsä. Uusi tyyli, uusi jäsen, uudet tuulet. Näistä kasvo vihdoin miehiä. En pistä ollenkaan pahakseni tota K19 MV:tä. Pidemminkin nauroin kun katoin tota. Tykkään biisistä kyllä kans. Tääkin on tämmönen menevä balladi.Tosi rentouttava ja kuuntelen tota usein iltasin ennen ku pitää mennä nukkumaan. Aika paha korvamato on kyl..

4.6. Boyfriend teki comebackin vähän uudenlaisella tyylillä. Pakko myöntää et tää biisi ei kolauttanu ihan silloin alussa, mut jäin sit siihen tanssiversioon koukkuun. Onhan ne vieläkin ihania^^.

8.6. tää sit vihdoin julkastiin. Nimittäin meikän yks suosikeista ToppDogg teki comebackin. Oon vieläkin vähän surullinen ettei Kidohia ole mukana tässä comebackissä mutta on kuitenkin vissiin osallistumassa sitten seuraavaan albumiin. Tääkin biisi on vaan niin täydellinen. Ihanan ToppDoggmainen ja tanssitkin on niin ToppDoggia. Ah!

8.6. Mä en tiiä onko tämmönen enää laillista. Siis herran isä noita! Tän kuun teema oli kyl joku sexy consept.. Siis joo. Rakastan tota biisiä ja toi tanssiki on kyl opettelemisen arvonen.. tai ehkä se sensuroitu versio on.

8.6. Ää N-Sonic! Kuten saatatte muistaa tutustuin näihin tyyppeihin vasta vähän aikaa sitten ja oli kyl mukava yllätys näinkin nopee comeback. Biisi oli aluks vähän häiritsevän kuulonen, mut nykyään se soi replayllä aikas usein. Toi tanssikin on niin ihana ja maltan tuskin odottaa tanssiversiota tai dance practicea ._.

15.6. Beast teki ehdottomasti parhaimman comebackinsä ikinä! Good Luck on just niiden tyylinen biisi ja toi on niin ihana. Junhyung I'm so proud of you ;_; Tanssikin oltiin nostettu ihan uudelle tasolle ja mun mielestä pojat vetää kyl hyvin. Vaikka en suuri fani ookaan niin tätä biisiä kehtais kyl näyttää muillekin!

23.6. GOT7 vihdoin julkasi tän MV:n. Ei toki ollu ärsyttävää kun live-esityksiä kyllä näytettiin mutta MV:n julkaisussa kesti ja kesti. Tulihan se sitten vihdoin ja ihan kiva kappale! Markilla on tosi vähän osuuksia mut Youngjae kyl saa mut aina kuuntelemaan tota biisiä. Voiko ihanempaa ääntä oikeesti olla?

23.6. Myös History päätti sit tehä sen.. Nimittäin tehdä jotain mitä ei ihan heti luulis et ne tekis. Ryhmä joka debytoi semmosella biisillä kun Dreamer ei voi odottaa tämmöstä.. mut ei tuol ne kourii alapäätään ihan niinku muutkin. No ei siinä mitään! Psycho on ehdottomasti yks tän kuun lemppareista. Tosi koukuttava biisi, jos et siis vielä ole sitä kuunnellut niin hopihopi.

23.6. Tais olla mun kuolema, koska tää uus ryhmä Bigflo oli aika magee. Tosi Block B tyylinen, joten tykkään! Toi yks näyttää kans ihan M.I.B:n OZiciltä. Jään kyl ehdottomasti seuraamaan näiden taivalta.

25.6. Siis mitä? Joo heippa. Tällaset on sitä materiaalia joille pitää saada jokin lakialote aikaseks. Rookieryhmiltä pitää kieltää näin hyvät ja koukuttavat biisit. Sekä niiden ei tarvis olla noin jäätävän hyvän näkösiä. Lisäks toi tanssi on awesome mutta onko meillä tanssiversiota? Ei. Omg toi räppäri.. Ehkä meen vaan kyttäämään tota MV:tä miljoonannen kerran ja itken vähän. 

Siinä oli siis kaikki tältä kuulta! Mun kone lähtee huoltoon tässä joku päivä, niin en tiiä koska pääsen postaamaan seuraavan kerran. Toivottavasti ei menis kovin kauaa. Luultavasti koko kone pistetään ihan alkutekijöihinsä joten yritän tässä nyt pelastella kuvia joita vielä on pelastettavissa. Onneks mulla on paljon materiaalia tallennettuna tonne bittiavaruuteen niin ei hätä ole tämän näköinen. 

Mutta joo nähdään!

7 kommenttia :

  1. Oho en ees huomannu että yks puuttuu tosta ToppDoggin biisistä :D no, ei voi aina pysyä mukana. Biisi oli kyl niin kova et ihan hirvittää, että voiko ne vielä kuinka paljon kehittyä.

    Mut Cross Genen tanssi... Voin vain kuvitella, jos joku ensi kertaa kpop poikaryhmien koreografioita katsova näkee just sen ensimmäisenä... Vois olla aika järkytys. Onhan tässä kaikenlaista haarojen kourimista nähty, mutta oli silti aika erottuva :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha nojoo eihän sitä aina huomaa jos ei satu olemaankova fani :'D niitä on muutenki niin monta xD

      Hahah ja joo aika pahan pistit! XD voi sitä järkytyksen määrää.. Raukka i varmaa uskaltais kpoppiin sekaantua sen jälkeen tai sitte vois vaan tykätä :'D

      Poista
  2. Uuuh, tuo Bigflo on tosiaan aika magee :D Kiitti kun linkittelit sen tänne, en ois muuten varmaan löytänykkään!

    VastaaPoista
  3. Varaudu --> tyhmä kysymys tulossa :D

    Oon jo jonkin aikaa kuunnellut k-poppia ja erityisesti joitakin tiettyjä ryhmiä. Nyt sitten aloin ihmettelemään kun muutamalta täysin voimissaan olevalta ryhmältä on tulossa uusi levy ja kaikki puhuvat ryhmän comebackista. Osaatko selittää tälläselle hölmölle, että miksi jokaisen levyn kohdalla puhutaan comebackista? Kun itse ainakin käsitän, että comeback tehdään kun bändi on ollut tauolla/lopettanut toimintansa ja aloittaa uudestaan. :o Eiväthän nämä kaikki ryhmät lopeta aina levyjen välissä toimintaansa vai? :D

    Anteeksi oikeasti tälläisestä hölmöstä kysymyksestä ~ >_<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ei toi ollu tyhmä kysymys :'D Olin itekki alussa yhtä hukassa, mut siis koreassa ja muualla maailmassa nää käsitykset menee vähän sekasin. Koreassa comebackillä tarkotetaan nimenomaan tätä kun bändi julkaisee uuden levyn tai biisin. He ikään kuin "tulevat takasin". Käsitys tulee ehkä siitä, että kpopissa on nää tietyt promootioajat, jolloin bändin biisiä soitetaan esim. musiikkiohjelmissa. Tämän jakson jälkeen bändi vetäytyy mahdollisesti tekemään uutta albumia tai muuten vaan vetäytyy pois ja ovat inactiivisina. Sen jälkeen kun uusi albumi on julkastu he tulevat takaisin sen eli tekevän comebackin -> siirtyvät taas inactiivisesta tilasta aktiiviseen.

      Toivottavasti auttoi XD

      Poista
    2. Eli ei ihme,että olin vähän sekaisin :D kiitos kamalasti ! :P

      Poista

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm