It's been a while

_MG_5465
_MG_5426
_MG_5451
_MG_544823
_MG_5462
_MG_5455
Heippa vaan teillekin siellä. Pidin tossa vähän taukoa bloggailusta, koska no, en tiiä, ei vaan tuntunu kovin hyvältä ajatukselta pakottaa ittensä ottamaan kuvia ja kirjoittamaan tekstiä, jossa ei oo mitään ideaa tai asiaa. En kuitenkaan halunnu venyttää tätä taukoa yhtään pidemmäksi, joten täällä olen taas höpöttämässä! Kesä on ollu tosi ihana ja kelit on taas ruvennu suosimaan. Yks päivä sato ihan urakalla vettä ja ukkosti, mut selvisin siitäkin vaan säikähdyksellä, kirjaimellisesti. Kun lähin töistä ja avastin oven niin päätti taivas revetä ja väläyttää mukavan salamaukkosyllärin niskaani, joten jouduin kipittään aika vikkelään autolle. Ei ollu kovin kiva kokemus.
Oon saanu viimesten viikkojen aikana muutamia albumeita postissa, jotka voisin tännekin esitellä, jos siellä jotakin enää ees kiinnostaa :'D En ees muista, koska olisin viimeks kuvaillu niitä tänne.. hupps. Okei voisin koittaa, jos vkloppuna saisin kuvailtua taas. 
Sain kans mun ylppärikuvat vihdoin haettua, ja kyllä pitää sanoa, että ihan kivoja niistä tuli. Kuvaaja osas asiansa niin eikait siinä sitte mitään. Nää bloggerin kuvakoot on ihan pyllystä, joten se nyt on vähän eri kokoo ku muut, mutta at least I tried. Ehkä mä vaan opettelen sen html-koodin käytön ja saan ne joskus sopivan kokosiks. Until then..

2 kommenttia :

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm