Kuukausikatsaus - Toukokuu

Äwww.. Sorry et oon vähän myöhäs tän kaa! Työt ei anna kyl yhtään periksi ja blogin kirjoittaminen viikolla on aika ylistepääsemättömän vaikeaa. Eiköhän me kuitenki kestetä kesän loppuun tän kiireen kanssa? Tekin varmaan vietätte aikaa mielummin pihalla leikkien kun mun juttuja lukien :'D Anygays, siihen kuukausikatsaukseen.

6.5. EXO tekaisi comebackin vihdoin! Tähän piti tulla jo huhtikuun puolenvälin aikoihin, mutta sen lauttaonnettomuuden takia kaikkia comebackejä siirrettiin. Toukokuun alusta saatiin kuitenkin EXOn uusi biisi ulos! Tykkään kovasti biisistä (ainaki enemmän ku growlista tai Wolfista). History on silti edelleen se number one.

13.5. Tämä näyttelijä-laulaja herra Seo In Guk julkaisi uutukaisen biisin. Bomtanab ei oo replay ainesta, mut ihana chillailu biisi kyllä. Toi MVkin oli suloinen. Seo In Gukin ääni osaa aina yllättää mut.. Se kuulostaa niin hyvältää *__*

14.5. M.Pire niminen bändi teki comebackin (lol pitäis keksii joku toinen tapa alottaa nää lauseet). En oo ennen seurannu kyseistä bändiä, mut tää 'Not that kind of person' on ehdottomasti kuuntelemisen arvoinen biisi! Toi tanssikin on aivan mahtava^^

14.5. Myös uusi poikaryhmä BTL (Beyon The Limit) debytoi. Tää biisi vaati hieman totuttelua,kun main vokalistin ääni oli jotenkin häiritsevä näin alkuun, ainakin mun korvaan eikä sopinu tohon biisiin niinku ajattelin. Toi nanana jää kuitenki soimaan päähän, joten tätäkin on soitettu replaylla.. 

20.5. OMG Infinite. Tää biisi ei tarvis oikeesti ees esittelyjä. Toi. On. Mahtava. 1) Toi MV on kuin jonku leffan traileri. 2) Toi biisi on kaikinpuolin täydellinen. 3) Hoya on täydellinen. Oon soittanu tota valehtelematta replayllä joka päivä sen julkaisusta lähtien! 

26.5. En oo varma, et onko se kirous vai lahja kun kaikki biasryhmät tekee comebackin samassa kuussa, mut oh well.. Mielestäni tää 'Eternity' ei ollu vixxin parasta tuotantoa, mutta ihan kiva silti. Pakottamalla kaikki menee alas, ja nyt oon alkanu jopa tykkäämään tästä. That body wave tho..

26.5. Boyfriend tuli takaisin japskilaululla ja herran jumala oon rakastunu. Yleensä en tykkää japaninkielisistä biiseistä, mut tää on hyväää! Suosittelen kuuntelemaan vaikka kuinka vihais japania ja boyfriendiä :'D

Olikohan siinä nyt kaikki tärkeimmät taas? No jos ei ollu, niin se jäi sit varmaan multa kuuntelematta. Eikä toisaalta olis yllätys vaikka parin kuukauden päästä löytäisinki jonku hyvän biisin, jonka missasin silloin ku se julkastiin.. So typical me. 

Musta tuntuu, etten osaa tänään mitään kieltä, joten antakaa anteeks kaikki kirjotusvirheet ja ihmeelliset lauserakenteet. Mun aivot miettii vaan tavaroita, jotka pitäis kohta löytyä matkalaukusta! Nähään taas kohta :)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm