Kpop World Festival 2014 + muuta

_MG_5303
Tästä tulee nyt taas vähän randomimpi postaus, mut koittakaa kestää. Kotiudun yöllä Helsingin reissulta. Helsingissä pidettiin nämä KPOP World Festivaalin Suomen semifinaalit, johon meidän tanssiryhmä otti osaa. Meidän tanssi meni odotettua paremmin, mutta mahdollisesti ens vuonna mennään kyl helpommalla tanssilla. Meinaan opettelu jäi vähän viime tinkaan. Oli kuitenkin kiva kokemus ja oli kiva tutustuu muihinkin tanssiryhmiin ja nähdä vähän yleisesti suomalaista tanssitasoa näissä kpop-piireissä. Pakko kyl sanoa, että kaikki varmasti oli ansainnu paikkansa tuolla semifinaalissa, sillä taso oli kyl huikee. Paljon onnea vielä voittajille myös laulukategoriassa olleille^^
_MG_5291
_MG_5292
Nää muutamat odotti mua kotona kun tulin Helsingistä. Rupesin sit yöllä availemaan kauheella innolla :'D Oon niin iloinen kun vihdoin saan ton Woohyunin kortin käteeni! En oo löytäny noita niinku mistään.. Vixxin levyistä toivoin löytäväni Ravin levyn, mutta N kirous jatkuu edelleen. Oon saanu jokaisesta levystä paitsi Voodoo Dollista N:än tähän mennessä. Huoh.. levyjä ei kannata ees pahemmin vaihtaa, joten N taitaa pysyä visusti luonani. Eipä se kyl haittaakkaan ihan kelpo urpå seki on!
_MG_5300
_MG_5301
Tilasin kans viime viikolla yhestä kynsikaupasta muutaman lakan ja noita fimoja. Toimitus oli tosi nopea, koska paketti oli jo tällä viikolla perillä. En viitti noita varmaan töihin laittaa, mutta sitten kun munkin kesäloma joskus koittaa (elokuussa), niin pääsen vihdoin testailemaan, että mites tuommoset pysyy mun kynsissä. Oli muuten aika halpa kauppa eikä edes postikulujen kanssa ollu mitenkään ylitsepääsemättömän kallista. Tilasin kaikki siis täältä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm