We Will Be Okay


_MG_5027
_MG_5029
Eksyttiin tänään siskon kanssa Anttilaan ja löysin sattumalta sinistä ripsaria, joka on samaa sävyä kun tuleva ylppärimekkoni. Mitä paljastuksia ╥﹏╥. Toi oli vielä aleessakin, niin lähti sitten siltä seisomalta mukaan. Nyt taitaa sit olla kaikki meikit hommattuna. Pitäis vielä päästä kokeilemaan mikä näyttäis kivalta ja olis suhteellisen helppokin tehä. 
_MG_5018
Tämä minsun kortti tuli jo aika päiviä sitten kotiutettua. En vaan oo kerenny kaivamaan kameraa esiin, koska oon päivässä kotona joku pari tuntia, jolloin teen ihan muita asioita kuin kuvailen kuvakortteja. Päätin kerätä kaikki Boys Republicin Video Game kortit, joten enää puuttuu kaksi. Nekin on tosin jo matkalla..
_MG_5016
Kyaaaa~ Mun kaks GOT7 biasia! Tästäkin levystä puuttuu enää kaksi korttia, jotka myös on matkalla tänne päin. Kauankohan postilla menee toimittamisessa. Ei jaksais millään odottaa.
Parina viimesenä päivänä oon ostellu aika paljon tavaroita koska palkka on tulossa ens viikolla, keke. Toivottavasti ne kaikki löytää tiensä perille ennemmin tai myöhemmin, koska en yhtään tykkää kun posti hukkaa tavaroita .__.
Mutta joo tänään tulee taas euroviisut! En oo kyllä enää niin fani, mut äiti osti kaikkee hyvää dippailujuttuja ja naposteltavaa, niin kai se on pakko liittyä seuraan ja miettiä kuka vois voittaa kauhein laulu -palkinnon tänä vuonna :'D Meinaatteko te kattella euroviisuleita?

2 kommenttia :

 1. GOT7 on niin ihana!♥ Ja joo, mulle Euroviisut on joka keväinen kohokohta. :,D Viime vuonna ei ollut musta niin kiinnostavat kisat, mutta tänä vuonna on musta aika jänniä ehdokkaita niinkuin se partanainen ja juustokakkumies. Toivon tietysti että Suomi pärjäisi hyvin, mukavaa viisuiltaa sullekkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se juu *__*

   Kieltämättä kyllä itekkin seuraan niitä, vaikka biiseistä en kyl pahemmin koskaan tykkää :'D Suomi pärjäs yllättävän hyvin! Olin ihan wuut ku päästiin jo toiselle puolelle listaa xd

   Poista

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm