Sunnuntaistooreja

_MG_5004
_MG_5006
_MG_5008
Niin vaan vierähti sekin viikonloppu. Eilen käytiin tanssiporukan kanssa kaupungilla ja itelläni oli tavoitteena löytää joku luomiväritsydeemi ylppärimeikkiä varten. En siis ikinä käytä luomiväriä, niin en halunnu ostaa mitään turhan kallista juttua, joten eh H&M oli sopiva minulle :'D Samalla lähti kokeiluun toi geeli eyeliner, ja jos totean sen hyväksi, niin voin ostaa jonkun paremman vaihtoehdon sitten jostain muualta. Noi ripset olis tarkotus leikata ja tehä niille yks juttu, jonka näätte sitten luultavasti tän kuun lopussa, edellyttäen tietenkin sitä, että se onnistuu.


En ikinä vissiin linkannu tätä tänne.. Mut tässä olis mun tanssicoveri ToppDoggin Open the Door -biisistä!

Ps. Owooot? Teitä lukijoita on jo 141!! Nyt pitäis kyllä keksiä jotain kivaa erikoisempaa postausta~~

5 kommenttia :

 1. miten muuten opettelet noita tansseja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öööö jaaa.. :'D Yleensä etin käsiini sen dance practice videon "mirrored" versiona, eli käännettynä (näin saat suoraan kattoo näytöltä miten liikeet menee, eikä tarvii ite kääntää niitä toisin päin). Sitten vaan toistan sitä videota niin kauan, että muistan liikeet? Jotkut nopeet ja vaikeet liikkeet katon slowed versionista, mutta muuten meen aika pitkälle sillä normilla..

   Auttoko toi ees yhtää? XD

   Poista
  2. Noo kylhän se :D mut itelle vaa noi helpoimmatki tanssit tuntuu liian vaikeilta normina.

   Poista
  3. Aww niin ne oli mullekin sillon aluks :'D sit vaan jotenki oppi kattomaan niitä ja pysymään perässä. Kannattaa koittaa ettiä, jos löytäisit "tutoriaalin" jostakin biisistä. Niissä siis ihminen selittää liikkeet hitaasti läpi.

   Mut tsemppiä vaan kauheesti

   Poista
  4. Ugh tabletti jumitti sit just nyt xD

   Mut siis tsemppiä kauheesti koitokseen^^ Saanko udella sen vertaa, et kyselen mitä olisit opettelemassa? (:

   Poista

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm