iPad Mini + kpop stuff for sale

Hei kaikki! Kesätyörahat löysi ainakin jonkun näkösen sijoituskohteen, kun gigantin sivuja selaillessa törmäsin alennettuun iPad miniin. Edellisestä lauseesta voikin jo päätellä, että pakkohan se oli sitten ostaa. Kuitenkaan Vaasassa ei kyseistä mallia löytynyt, joten jouduin tilaamaan padin Ruotsista. Kuljetuksessa menikin sitten noin puoliviikkoa ja vihdoin eilen sain härvelin käteeni. Päivän kokeilun perusteella voin sanoa laitteen olevan ihan kelpo härveli. Kännykkä tuntui lievästi jännältä tuntien padillä leikkimisen jälkeen :--D Mutta joo, jos joku on aikeissa ostaa iPadiä, niin suosittelen lämpimästi^_^
_MG_2955
_MG_2954
Lisäksi mulla olis myynnissä pari photocardia. Eli Nu'estin JR:än Face -photocard, Super Juniorin Ryeowookin Mr. Simple -photocard ja EXOn CHen XOXO -photocard. Nämä lähtis hintaan 8€/kpl. Vaihtoa voi myös ehdottaa. 

SNSD:n (Girls' Generation) The Boys -albumi. Levyllä on 17 biisiä, eli 5 biisä enemmän kuin normaali versiossa!
_MG_2951

4 kommenttia :

 1. Chen ja Ryeowook kuvakorttit mulle! :D JR kerkesin just ostamaan ebaysta. Itsellä ollut ipad mini jo noin 4kk ja on kyllä mahtava kapistus, painaa huomattavasti vähemmän kuin normi ipad.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ryeowook meni jo :( mutta chenin saat! lähettelen sulle s-postia piakkoin :)

   Poista
 2. Paljon tollanen iPad maksoi? :) ite oon himoinnu pitkään!

  VastaaPoista

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm