Ai miten niin inspirit?

_MG_3186
_MG_3183
_MG_3200
_MG_3199
Hahaa kerranki keksin otsikon ensimmäisenä.. No mut joo kuten kuvista saattaa huomata viime ajan ostokset on painottunu tonne Infinite puolelle. Viimeisin albumi, Destiny, tipahti itseasiassa tänään postilaatikkoon! Destinystä tuli heti mun uus suosikki biisi, tosin jos hakemalla haetaan jotain, niin olisin halunnnu parempia high noteja .__. Mut Woohyun on kyllä ihana noinki  Toinen albumi on tuo lc9, johon ihastuin ihan äskettäin. Mama Beat ei aluks oikeen iskeny, mutta kylhän seki sitte sieltä tuli pian samoin kävi No More Dreamille, ja nyt mietin, että pitäiskö tilata EXO:n repackage albumit vai BTS >.<
_MG_3203
_MG_3202
Laitoin tästä jo tonne myydään -puolelle, mutta kertaalleen, jos jollakin on vaihtaa L:än New Challenge photari Hoyan tai Dongwoon korttiin, niin otan vastaan. Samoin kun, jos Destinyn Sungyeolista on joku kiinnostunut, niin vaihdan Hoyaan, Dongwooseen tai Woohyuniin :-)

EDIT// Myungsoo mennyt!

3 kommenttia :

  1. Saan huomenna mun Destiny albumin, jos saan Hoyan, Dongwoon tai Woohyunin niin vaihatko Sungyeoliin? On nimittäin yks mun biaseista ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa, jos saat jonku muun ku Yeollien, niin voit ehdottaa vaihtoa, koska höhö yeollie on mulle se vähiten mieluisa.. oon kauhee, vaikka se on niin sulonen D:

      Poista

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm