We should dance to these stereotypes

Ei, ei, ei ja vielä kerran ei! Loma ei voi olla loppu! En oo vielä henkisesti valmis palaamaan koulun penkille muka opiskelemaan jotain. Tiistaina häämöttäis ruotsin sanis ja voi plaah, kun vaan ajattelinki sitä. Voi missä olet kesäloma? Enää 3 viikkoo tätä jaksoa ja sit alkaaki koeviikko ja sitte on mukava 6 pv viikonloppu :) Kyllä mä sen kestän!

No joo palataan vielä hetkeks siihe hiihtolomaan, joka kyllä pikkuhiljaa voitais nimetä uudestaa, koska mä en ainakaa oo ees koskenu suksiin, tai no oon.. Nostin iskän suksen ylös nojaamaan seinää, ku tuuli oli kaatanu sen maahan. Miten olis joku laiskotteluloma? Hermoloma? Maistiaisia kesälomasta- loma? No koska laiskottelukshan tää loma meni, nii ens viikonloppuna mentäis S-joen Joupiskalle lasketteleen, kuinka ihanaa! NOT! No ei, pitää sitä kai ees kerran vuodes lautailla, muuten mun taidot ruostuu! Mutta siitä sitten lisää lähempänä, heissan! :--)

4 kommenttia :

 1. Kiva blogi, liityin lukiaks! =)
  Saa käydä kattoon munki:
  http://mystyle-nappi.blogspot.com/
  Ja liittyy lukiaks jos kiinnostaa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos ja tervetuloa!:)
  Juups kattelen sunki.

  VastaaPoista
 3. Sen nimi on talviloma, sori nyt vaan. Kukaan täällä oo koskaan hiihtolomasta kuullukkaan. :D

  Eikä insipiroi koulu muakaan, mutta nyt kun meillä menee jaksot yksiin loppuvuoden niin voidaan tukea toisiamme tän kauheuden kanssa. :I

  VastaaPoista
 4. Ooks sie vähä turkulainen? Hiihtoloma se on ollu kuule vaikka kuinka kauan! Talvilomaa viettää työssä käyvät. Tule pois sieltä tietystä reijästä, nii sivistetään sua hieman:)

  Hahahah! Tee fb nii ehkä sitte :D

  VastaaPoista

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm