DIY dotting tool

Noniin, pääsin mäki vihdoin koneelle. Ollu rento päivä tänään, ku oon vaa kattonu tvstä jotain ihme kanavia, jotka näkyy nyt viikonlopun aikana. Sieltä tulee vaa leffoja nii rentsisti menny tämä lauantai :) Perjantai iltana keksin -äitin avittamana - , että rupeen virkkaan isoäidin neliöitä ja sitten teen niistä tyynyn itelleni, vaikkakin niitäkin on jo kerääntyny kasallinen sängylle. Noh, en oo koskaa osannu virkata, mut eilen mä sen opin! Novitassa oli simppelit ohjeet ja varmaa netistäki löytyy.

No mut niin nyt siihen itse asiaan, eli eilen kattelin hyvän aikaa erilaisia kynsi (v)ideoita taas youtubesta ja rupesin itsekseni kiroamaan, et miks en vieläkään oo saanu hankittua sitä dotting toolia (suom. pistekynä), näin kuitenki parissakin videossa käytettävän sellasta perus keltasta kynää, jossa päässä on sellanen kova punanen kumi, uknow? Tän kynän päähän oli tungettu nuppineula. Sit hetken aikaa pyörittelin ideaa päässäni ja tajusin, et ton nuppineulan voi kans kätevästi laittaa 0,5 tai 0,7 lyijytäytekynään sisälle, jolloin sitä päätä on helppo vaihtaa suurempaan tai pienempään! En tiiä, onko näitä ideoita jo joku keksiny, mut itte en oo ainakaa törmänny. Tällöin ote on paljon tukevampi, kuin esim. ton tulitikun kaa sotkiessa.
 Löysin kans siskon akryylilaatikosta kivan kokosia pensseleitä, joita se ei tarvii. Eli noitaki voi hyödyntää kynsienlaitossa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm