Best Songs of 2014!

Mäkin ajattelin kantaa korteni kekoon ja tulla jakamaan mun tän vuoden 10 lempparibiisiä! Listä oli oikeesti vaikee tehä, ei vaan sen takia, et hyviä biisejä on tullut paljon, vaan sen takia, et biisejä, joita olisin jaksanu kuunnella pitkin vuotta, ei ollu kovin paljoa. Oon yleensä lopettanu biisin kuuntelun sit ku on tullu parempaa kuunneltavaa, mut näitä alla olevia jaksaa kyllä kuunnella vieläkin. Ja lopussa oon sit viel antanu huomioo joillekkin biiseille, jotka ei päässy mun listalle. Tähän on koonnu lähinnä biisit, jotka on soinu mun soittolistalla enemmän kuin vaan sen pienen hetken. Anyways tässä se olis jossain randomissa järjestyksessä:

It was basically all thanks to this song why I ever got into ToppDogg. Follow Me ei iskenyt jun silmään niin kauheesti (toki siitä nykyään tykkään), mut Open the Door on rakkaus ja siksi ansaitsee paikkansa mun listalla. 

Tarviiko mun ees sanoa? M.I.B kyl teki ihan huiput kun tekivät comebackin tällä biisillä. Ai, että en ikinä kyllästy tähän :'D

Boys Republic ja Videogame. Kiistämättä paras biisi tältä ryhmältä ikinä. Vaikka tehtiin tähän coverikin ja sitä kautta oon kuluttanu sen puhki, niin aina ku tää alkaa soimaan, niin en vaa voi skipata.

Tämmönen vähän rauhallisempi MBLAQ iski kyl muhun ihan täysillä. Tosi surullista, että Joon ja Thunder meinaa jättää tän ryhmän taakseen. 

Boyfriend jätti söpöilyt sikseen ja tbh sopii mulle. Obsession ja Witch on molemmat ihan huippuja, joten jos et oo niitä kuunnellu, niin suosittelen ehdottomasti!

U-KISSiltä en ihan odottanu tällasta tyyliä, mut en kyl oo vetääs herneitä nenään tästä. En MV:tä oo pahemmin kattellu, mut biisi itessään on ihana. Siivousbiisit rulettaa~

En tiiä mikä tässä biisissä oikee saa mut aina kuunteleen sitä uudelleen ja uudelleen. Tää toi  mun mieleen Bad Boyn, joka on varmaan mun lempibiisi 100%:ilta ja niin, tykkään kovasti. En oo niin into noihin Beautyyn tai niihin balladeihin mitä näillä on mut Beat on kyl kuuntelemisen arvoinen.

SHINee itessän ei tainnu tehä comebackiä vuonna 2014, mikä on aika surullista, mut olihan meillä miljoona comebackiä vuonna 2013. Sen sijaan tää Taeminin soolobiisimikälie pelasti kyl mun vuoden. Se on niin iso jo T_T Toivottavasti Jongyunin soolo on yhtä hyvä!!

Mikä lista se semmonen olis ilman 2PM:ää varsinkin ku Go Grazy on niinku ihan paras. Mv on sairaan hauska ja tanssiki kiva ja mukaansatempaava. Ei mitään pahaa sanottavaa :'D

Odotin SPEED:in comebackiä kun kuuta nousevaa ja nää tyypit ei vissii osaa tehä teasereita/varottaa asiasta vaan päättää lätkästä kolme MV:tä vaan sillee suht. peräkkäin, et kiitos vaan. Mietin kauan Dont Tease Me:n ja Look At Me Now:n välillä, koska kummatki on, noh hyviä. Voltit vei voiton ja tässä olis mun viimenen biisi tällä listalla!


Eritystä huomioitavaa:

Lulz olisin halunnu laittaa VIXX:iä, Infiniteä ja vaikka ketä tälle listalle, mut en oo niin fani ton VIXX:in uuden tyylin kanssa. Kaipaan On&On hetkiä .__. Infinitenin biisit on ollu tänä vuonna vähän meh. Tai siis on ne aluks ollu hyviä, mut mikään ei oo jääny kauheesti replaylle tai mitää, mikä on sad. 

Oon ilonen Sujun comebackistä. Ihanaa nähdä niitä taas yhdessä, tosin syy miks Mamacita ei päässy mun listalle on tiiäks ihan vaan se, että koska Yesung on kateissa. Mun mielestä aika törkeetä jättää mun bias ulos ryhmästä *sarcasm speaking*. Ehkä sitte ens kerralla..

4 kommenttia :

 1. Video Game, Obsession ja Danger ovat myös tulleet mun soittolistalle jäädäkseen. Kaikki biisit näistä on kyllä tosi hyviä! VIXX:in Error on puolestaan superlemppari, jota vieläkin soitan jatkuvasti. Entäs BTS ja EXO?
  Sulla on ihana blogi, ja mukavaa lukea muidenkin mietteitä kpop-biiseistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww ihana kuulla! :)

   Exon comeback oli lievästi pettynyt, enkä ymmärrä kaikkien hehkutusta siihen biisiin :D Mama-aikoja kaipaillen.. Ja BTS:ään mulle on tullu taas joku vihasuhde ja en vaa jaksa niitä biisejä :'D Anna anteeks xD

   Kiitos paljon^^ Omiakin saa toki linkkailla.. :'D

   Poista
 2. Meiltä löytyy samoja listoilta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yks? XD no ei se mitään, kyl noi sunki listaamat biisit oli ihan hyviä^^

   Poista

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm