Kuukausikatsaus - Marraskuu

Heippa vaan ja taas olis se aika kuukaudesta, kun katsellaan läpi kuukauden parhaimpia paloja. Viimesiä kuukausia tän vuoden osalta viedään ja haluaisinki kysyä, et jatkanko näiden listojen väsäilyä? Haluaisin muutella tätä blogia enemmän tiettyihin suuntiin, mut se on vaikeeta kun oon koulussa eikä mulla oo mitään kuvattavaa viikkoisin täällä. Ehkä uusivuosi tuo taas uusia kujeita mukanaan ja pystyn päivittelemään täällä useammin kuin mitä nyt viimesen puolen vuoden aikana. 
Taas meinas mennä höipinöiks, joten tässä olis marraskuu tiivistettynä:

6.11. Block B:n leader Zico julkaisi solo kipaleensa 'Tough Cookie'. Oon vieläki tosi confused tästä biiistä ja erityisesti videosta. Mut siitä oon ihan varma, et kun Zico on keksikylvyssä niin se näyttää ihan Boyfreindin Jeongminilta! :'D

9.11. Cross Genen 'I'm Not a boy not yet a man' julkaistiin. En kyl ihan aluks tykänny kyseisestä biisistä. Tosin toi MV oli ihana ja sitä oli ihana seurata. Sitten vaan jotenkin tykäistyin lopulta biisiinkin. Vähän erilainen ja erityisesti rauhallisempi biisi, kuin edelliset ovat olleet, mut ei ollenkaan paha. 

9.11. En yhtään odottanu et Teen Top julkaisi vielä repackage alumin "EXITO":sta mutta niin kuitenki kävi. Halleluja onneks kävinkin. 'I'm Sorry' on täydellinen biisi. Rakastan tota biisiä ja MV:tä niin paljooon!

10.11. Awoot?! Tyttöbändi taas pitkästä aikaa eksyny munki listaan. Ei mun mielestä paras AoA:n biisi, ja en ekalla kerralla jaksanu kattoa ees MV:tä loppuun. Joku mut sit sai houkuteltuu takas ja tänne listallekin se sitten pääsi. Mut oikeesti pakko sanoa.. Vihaan Jiminin ääntä. Se on ihan ok ku se huutelee noita "hey" kohtia mut pitääks sen räpätäkki sillä äänellä? .__.

11.11. Ja oli vielä kello 11.11:kin.. Mun babyt eli Boys Republic julkaisi viimeisen osan niiden fantasy trilogysta. Oon ilonen, et mikään noista kolmesta ei ollu balladi vaikka kovasti uhkasivat tehä kaikista ihan erilaisia biisejä. Ei noi (Video Game, Dress Up ja Real One) nyt niiin paljoa eroa toisistaan, muutakun konseptilliesti. Mut en valita! Pidän tästä tyylistä^^

16.11. 'Stop Stop It' by GOT7 oli aika kuraa pakko myöntää. Tai siis se kauhee autotune pilas koko biisin. Ymmärrän et toi oli johonkin tulevaisuuteen viittaavaa mut hei pliis. Tohon on kyl alkanu kasvaa jo mut olisin halunnu kuulla mun Youngjaen suloisen äänen ilman autotunea .__.

20.11. Mun yks tä vuoden suosikkidebytoijista eli HALO teki debyytin jälkeen ensimmäisen comebackinsä. Eikä pahalla biisillä ollenkaan. 'Come on now' on tosi söpö ja toi räppäri on nii söötti. Tykkään erityisesti siitä, miten toi MV on huijaten saatu näyttämään siltä et se olis kuvattu  one shottina. 

24.11. Bigflo joka debytoi Deliah -biisillä on nyt tullu takaisin meidän iloksi niinkin oudolla biisillä kuin Bad Mama Jama. En oo vieläkään varma, et mitä ajattelen tosta biisistä :'D Se on niin outo, et se on niin hyvä. Mut verrattuna Deliahiin, joka oli täydellisyyden multihuipentuma tää on jotain aika absurdia. 

24.11. Ehkä lempparibiisi koko kuussa. Loco ft. Jay Park. Thinking about you. Jos miinusta saa antaa niin se oli se, et biisi olis saanu olla pitempi :'D Muuten toi on niin rento ja just täydellinen kuunnella iltasin! Suosittelen ehdottomasti kuuntelemaan, jos räppi yhtään iskee.

2 kommenttia :

 1. Muita en oo vielä saanut aikaseksi kuunnella kun GOT7 ja Zicon mutta molemmista tykkään XDD

  Ja mun mielestä näitä on kiva lukea ~~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa i feel you :'D Tää lista olis varmaa pidempi, jos olis enemmän aikaa kattella mv:itä .__.

   Poista

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm