Joululahjat 2014

_MG_6533
_MG_6539
_MG_6538
_MG_6542
Niin vaan tääkin vuosi lähenee loppuaan. Joulusta on nyt jo muutama päivä ja ekaa kertaa pääsen sen jälkeen kunnolla koneelle. Ajattelin jakaa teille mun joululahjat, koska ite tykkään ainakin lukee/katsoo muiden vastaavia postauksia (, joten jos teillä on vastaavanlaisia postauksia tulossa tai jo postattu, niin jätäppäs linkkiä tonne alakertaan).

Kaikki joululahjat oli taas tarpeellisia ja keksin kaikelle varmasti hyvää käyttöä :D Kivoja kynsilakkoja tuli enemmän kuin tarpeeksi. Hoho en oikeen tiiä mitä tekisin ku toi mun uus hyllykkökin alkaa täyttyy jo uhkaavaa vauhtia. Ehkä nyt oli hyvä aika karsia nekin lakat, joita en ikinä käytä.

Kynsilakkojen lisäks sain erilaisia suihkutuotteita ja näitä perus putsaa näillä naamasi -juttuja. Tulevat varmasti tarpeeseen kunhan saan edelliset käytettyä loppuun. No eipä tarvii ainakaan ens vuonna ostaa lisää.. ehkä.

Äitiltä ja iskältä sain tosiaan ton GoPron, jota toivoin, koska kännykällä kuvaaminen alkaa olemaan aika ärsyttävää ja sieltä on muutenkin aina muisti loppu! Uusia ja parempia lavicamejä odotellessa. On mulla yks muukin idea teille, mut kerron siitä lisää sit ens vuoden puolella :'D

Lisäks sain tietenkin rahaa ja suklaata, jotka on jo aikalailla syöty ja tuhlattu vaatteisiin, jotka esittelen sit ensi postauksessa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm