Nailart tutorial - Dreamy nails

_MG_6169
Heippatirallaa taas. Ajattelin piristää teitä vähän erilaisella postauksella. En tiiä kuinka moni teistä on kiinnostunu kynsien laitosta, mutta vaikka kyseinen aihe ei teitä liikuttaisikaan, niin kannattaa kokeilla joskus! Tää on yllättävän terapeuttista hommaa :-D Tosin jos joku lakka rupee kettuilemaan tai muuten vaan tökkäät sormen heti päällyslakan laittamisen jälkeen johonkin, niin sitten asia erikseen. Koska jos näin käy niin se kuuluisa vittuuntumiskäyrä saattaa olla korkeemmalla kuin aloittaessa. Anygays tässä olis pientä tutoriaalin tynkää. Nää on ne ns. galaxy -kynnet mutta tummien sävyjen sijaan ajattelin käyttää vaaleita, pastellin sävyjä piristämään näitä syysiltoja. Okei tbh en tiiä mitä piristämistä siinä on, koska syksy on oikeesti ihan kiva vuodenaika. No nyt siihen tutoriaaliin.
_MG_6180
_MG_6185
Stuff you gonna need: Valkoinen kynsilakka on aika must mutta mitä sitten tunget siihen päälle, niin on ihan vapaasti valittavissa. Koska tavoitteena on saada teos näyttämään taivaalta, niin silloin sininen on yleensä ihan hyvä väri ottaa siihen mukaan. Käytin siis vissiin kolmea eri sinisen sävyä tähän, mutta yhelläkin pärjää.
Sinisen lisäks kannattaa ottaa vaikka punasta ja keltasta, koska sinistä, keltasta ja punasta sekottamalla saa periaatteessa kaikkia värejä, joten jos haluu ruveta sotkemaan niin siitä vaan. Ite nyt otin kuitenki liilan ja mintun vihreen ihan suoraan purkista.
Lakkojen lisäks kannattaa omistaa viila, jokin alusta, jolle voi dippailla lakkoja myöhempää tarkoitusta varten, dotting tool (pistekynä, tän voi tehä vaikka lyijykynästä jonne tunkee jompaankumpaan päähän nuppineulan), vähän meikkisientä ja putsaukseen kynsilakanpoistoainetta + pumpulipuikko tai jotain vastaavaa).
_MG_6152
Okei eli aloitetaan. Aluks niinku ihan järjen mukaan kannattaa poistaa kaikki entiset kynsilakan jämät. Lisäks ite viilaan kynsien pintaa vähän, että siitä tulis tasainen (jos se ei siis ennestään ole).
_MG_6154
Sitten kerros tai kaks valkoista lakkaa alle. Riippuen siitä, että millaista lakkaa käytät. Yleensä kaks kerrosta on hyvä.
_MG_6162
Sitte siihen hauskimpaan osaan. Tässä saa ja pitääkin käyttää luovuuttaan niin paljon kuin sielu sietää. Eli revi pikkupala siitä meikkisienestä pinsettien väliin  ja kasta se kynsilakkaan, nin että meikkisienessä on vähän sitä väriä. Sitten vaan tuputtelet väriä kynnelle sinne minne haluat. Ja suosittelen, että aloittaa niistä ei taivaan väreistä. Eli jätä sininen viimeiseksi, koska sillä saa peitettyä noita värejä.
_MG_6164
Tässä on sitten lopputulos. Heitin tohon sinisen päälle vielä tuputellen vähän valkoista, että väristä tulisi tasaisempi ja vähän semmonen uninen/unelmallinen if you know what i mean.
_MG_6170
Sitten vaan lopuksi heitin nailart kynsilakalla tommosia ristejä ja pisteitä muistuttamaan tähtiä ja osaan kohtiin vähän paksummin sitä valkoista muistuttamaan jotain usvaa :'D Ja lopuks vaan päällyslakkaa ja se on siinä.


Tää postaus oli vaiken ikinä kirjottaa! Mietin asioita lähes koko ajan enkuks niin jouduin käydä kysys äitiltä sanoja suomeks. Sen lisäks kärsin jonkin asteen blackout katkoksista, joten kirjottamisessa kesti. Toivottavasti tästä oli ees jollekki apua. Kertokaa toki jos joku kokeili/aikoo kokeilla (:

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm