Ylläripylläri

IMG_2746
Nyt on aika paljastukselle. Nimittäin taannoin kuulin, että VIXX olisi tulossa Ruotsiin keikalle marraskuun alussa. En muista enää, että kuinka tarkkaan oon ilmoittanu asiasta täällä, mutta biksu kuuluu mun kuunnelluimpiin ryhmiin. Eli fiksuimmat saattoi jo päätellä, että oon enemmän kuin menossa tonne! No eilen pamahti liput myyntiin suomen aikaa 8 illalla. Tossa ylemmässä kuvassa kello on jotain 19:45 ja olin jo täysissä asemissa, sormet venyteltynä ja silleen. Tuijotin DHL:än sivuilla virallista kelloa ja kellon pamahtaessa 20:00 päivitin sivuja äkkiä ja jotenkin onnistuin saamaan paikat!! En oikeen vieläkään ymmärrä, että oon menossa kattomaan mun ensimmäistä kpop showcasea. 
IMG_0947
Sain paikat "permannolta" riviltä 6! Eli oon siskoni kanssa tosi edessä. Harmi, että tonne ei saa ottaa kameraa/älypuhelimella ei saa ottaa kuvia. Olisin kovasti halunnu tuolta jotain muistoja :( Toivottavasti julkasevat sitte myöhemmin official kuvia:3 

3 kommenttia :

 1. EIKÄ! Mäkin haluun :D Damn, missasin kokonaan ton lippujen myynnin. Harmi ettei kuvia saa ottaa, mut veikkaan et siel myydään jotain fani kamaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jo luulin, että olisit tulossa xD voi ei, noi meni kyllä tosi nopeesti :(

   Poista
  2. Hitsi et ketuttaa kun missasin. Katoin viel silloi ku allkpop infos tosta keikasta et millo noi liput tulee myyntiin...tietenkin unohdin koko jutun kun on ollut niin paljon menoa. Noh, ehkäpä sitten ens kerralla :)

   Poista

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm