Olen kipeä

_MG_2174
_MG_2172
_MG_2171
_MG_2167
_MG_2166
Sateessa seisominen perjantaina otti veronsa. Ihan kiva tälleen just vapun alla tulla kipeeks, mutta eipä voi mitään. Toivottavasti huomenna olis parempi olo, koska tarkotuksena olis mennä Iran kaa vappuajelulle kevarilla. Onneks mulla on vaan kurkku kipee, ettei sen vakavempaa, mutta enneku tää parhentuu nii paras olis varmaan painua takasin sänkyyn kuuman mehun ja pillereiden kanssa. Olin tämän takia poissa koulustakin ja kun nukuttua ei saa niin päivä meni sitten sherlockia kattellessa ja SNSD:tä kuunnellessa ._. 

 HYVÄÄ VAPPUA!!! Happy birthday Wooyoung! 

4 kommenttia :

 1. No onpa plot twist että oot kipeä. :D JOS KATOT SHERLOCKIA EKAA KERTAA NIIN HALUAISIN VAAN VAROTTAA SUA KAKKOSKAUDESTA. The Hounds of Baskerville on aivan hiton pelottava ja The Reichenbach Fall on muuten vaan kamala. Että nenäliinoja vaan hollille sillon. (:
  Ps. Jos oisin sä niin en kyllä kattois kakkoskautta ennen ku kolmoskausi on paljon lähempänä koska OH GOD THE CLIFFHANGER IS KILLING US ALL. Mut onnea matkaan vaan hei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule hei... En oo ollu pitkää aikaan kipeenä :DD

   Itseasiassa katoin kaks ekaa jaksoo ja kyllästyin.. :D Mut elisa tyyliin veitsen kaa uhkailee, mua kattomaan sitä :D Koska tää kuuluisa 3. kausi alkaa? ._.

   Poista
 2. Öö no ei tiiä vielä mut koska tuotanto vasta alko maaliskuussa niin kukaan ei pidättele hengitystään :D Varmaan menee pakosti ens vuoteen jos ne on tyyliin vasta kesällä valmiit pelkästään kuvaamisen kanssa...

  VastaaPoista

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm