Just go away

Aika heikkoo, kun en oo kirjottanu kohta viikkoon ja lisäks runosuoni lopetti sykkimisen heti alkuunsa. Pahoitteluni, etten oo kirjottanu hetkeen ja silloinki ku oon tänne jaksanu tulla ilmoittelemaan jotain, niin neki on ollu vaan kuvia. Meidän on pitäny kirjottaa äikässä vaikka millasta yleisönosastokirjotusta ja analyysiä, joka on tän käden kaa ihan tarpeeks vaikeeta, niin en oo jaksanu kattella kirjotuskenttää yhtään enepää ku on tarvis. Nytki mun pitäis olla kirjottamassa vastaustekstiä, mutta....

Oltiin eilen strömsön avoimien ovien päivässä ja samalla strömsön 10v. synttäreillä. Täytyy kyl sanoa, etten oo menos heti uudestaa! Jäi kauheen negatiivinen vaikutelma, vaikka mikään näistä ei ollu ees sen paikan vika :--D a) sato sellasta sumusadettä b) oli kylmä c) kauheesti vihasia mummoja, jotka etuili jonoissa, kiitos kun pilasitte munki päivän :-)

Ilmotin eilen itteni muuten extempore japanin kurssille!! Katotaan mitä tästä tulee. Ranksan ja ruottin opiskelusta ei tuu mitään, mut japania olis kyl kiva osata, eikä se oo kovin vaikeeta. Peukut pystyyn!

8 kommenttia :

 1. kivoi kuvii!+ kiva ulkoasu :)
  http://millapiirtaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. hienoja kuvia ja tsemppii uuteen kieleen :)!

  VastaaPoista
 3. Oi japania, siistiä :-D Ja hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 4. mistä tuo viiksihuivi on? :> aivan ihana! (: mistä se on?
  muutenkin tosi kivan oloinen blogi(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla Jim&Jillistä :) Elikkäs on varmaan piecesin huivi?

   Poista

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm