Koruteline

_MG_7180
_MG_7187_MG_7184
Pahoittelut heilahtaneista kuvista ._. Valaistus petti minut jälleen :'D
Takatalvi on taas täällä varmaan kolmatta kertaa viikon sisään. Kai mä nyt sit vielä kaivan ne talvikengät esiin, en millää viittis kastella rikkinäisiä consseja tossa säässä.
Yritin tossa about viikko takaperin pakoilla ennakkotehtäviä ja päädyin kattoo jotain DIY-videoita. Löysin sit kivan idean tollasesta korutelineestä, joihin tarvikkeet löytää ihan mistä vaan. Eli tarvitset: (lasisen) pullon, oksia ja koruja. Halutessaan noi oksat voi maalata jollaki vaikka valkoseks, mut ite en jaksanu venaa, et maali kuivuis niin mennään sit tolla luonnollisella teemalla. Meinaan varmaan ettiä tohon jonkun paremman oksan, koska tossa ei ollu kovin montaa kohtaa mihin ripustaa koruja. Eli kannattaa ettiä tosi haaroittuneita keppejä - suht. selvää varmaan :'D

Ihan vaan kiinnostuksesta kyselen, et kunhan saan ennakkotehtävät tehtyä ja lähetettyä, niin kiinnostaisko teitä nähdä joku myday -tyylinen video musta? Tai olisko jotain muuta mitä haluaisitte nähä videon muodossa? Esim maaliskuun suosikit tai jotai? Kertokaa ihmeessä, jos kuulostaa ihan kivalta idealta!

2 kommenttia :

Canon 1000D
18-55mm
70-300mm